Humany

MARANGONI DEKK, BILLIG PÅ NETT

Marangoni dekk har i en årrekke levert innovative dekk til det norske markedet. De har i løpet av årene vist at de kan levere kvalitetsdekk, samtidig som de kan holde ned prisene, sammenliknet med konkurrentene. Marangoni dekk har et bredt og variert utvalg dekk, og de fokuserer nå stadig mer på høyprestasjonsdekk. Så ønsker du et veldig godt høyprestasjons dekk til din bil, vintersesong eller sommersesong så finner du dine dekk billig her på nett hos oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne de rette dekkene til din bil. Du kan bruke vårt registeringsnummer søk på siden, eller du er mer enn velkommen til å ringe vår kundeservice.

Populære dekk fra Marangoni
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer
Marangoni

Marangoni dekk har et bredt og variert utvalg av produkter, og utviklingen går i retning mot spesialist- og høyprestasjonsdekk. Dette, samt et sterkt engasjement for tekniske forskning, kjennetegner Marangoni Dekks virksomhet.

Marangoni Dekk omfatter visse kvaliteter i deres konstruksjon og prestasjon som raskt har ført dem inn i en viktig posisjon i mange strategiske markeder, med et særskilt signifikant resultat på det europeiske dekkmarkedet, som er den vanskeligste og mest krevende i verden. Den tekniske og kvalitative monaden bevitnes av at Marangoni Dekk tilbyr livslange garantier på alle Marangoni dekk.

Et viktig innslag i Marangonis fremgang og rykte er det kommersielle nettverket. Hovedsakelig består det av uavhengige distributører som er virksomme i partnerskap med Marangoni Dekk Spa, som stadig består gjennom nye former av samarbeid; et formular som garanterer en rask og fleksibel reaksjon på markedets behov, samtidig som de har en meget effektiv kundeservice.

Forsking og utvikelig er viktig framgangsfaktorer for Marangoni dekk og i senere årene har det blitt mulig for firmaet å markedsføre produkter som har litt bedre kvaliteter og prestasjon. Firmaets størrelse og fleksibilitet i organisasjonen gjør at de raskt kan svare på kundenes behov i for av nye produkter, nye størrelser og nye funksjoner. Derfor ble det innrettet et FoU-team. Fou-team har primært som formål å tilby Marangoni dekk som kan konkurrere med de meste prestisjefylte merkene i bransjen, både når det gjelder kvalitet og prestasjon. En betydende del av lagets innsatser er rettet mot konsumenter. De interne testene er også meget avanserte, også om de endelige prestasjonstestene håndteres av utenforstående organisasjoner, så har Marangoni de høyeste normene for pålitelighet.

Denne betydende driften til innovasjoner kreves også for å utmerke seg i motorsport, som er en viktig del i markedsføringen, der Marangoni under flere år nå er overtreffende ledere i Hill climbing races. Løsinger og varianter som er blitt antatt i utviklingen og produksjonen av racing dekk, tilpasset til ”standard” dekk: et viktig bidrag i å overføre den mest avanserte tekniske forskningen til hverdaglig kjøring.

Marangoni dekk er leverandører til flere kjente bilprodusenter, blant annet italienske Alfa Romeo.

Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!