Humany

HANKOOK DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Hankook dekk er av høy kvalitet med gode prestasjoner også under krevende kjøreforhold. Hankook har ikke bare dekk for personbiler, men også dekk for 4x4, SUV og lastebiler.

Populære dekk fra Hankook
Sommerdekk summer
Vinterdekk winter-dubbed

Hankook dekk, vinterdekk og sommerdekk.

Byttdekk har ett brett sortiment av Hankook dekk i alle prisklasser, fra budgetalternativ til premium.
Ett sportslig Hankook sommerdekk i god kvalitet i er Hankook Ventus S1 evo, som ble laget for bedre holdbarhet og for å minimere forandringer ved høye hastigheter og temperaturer. Med optimerat bakkekontakt, gir dette dekket bedre håndtering såvel som prestasjon i vått samt tørrt underlag. Dette sommerdekket kom i tillegg på 3. plass i Autosports store dekktest.

Hankook Kinergy Eco K425, 5:e plass i ADAC sommerdekktest 2016.

Hankook tilbyr en dekktestvinner Hankook Ventus V12 evo12 K120, som fikk 3. plass i Auto Sport`s store sommerdekktest i 2015.

Hankook iPike RS W419, et piggdekk som stakk av med 2. plass i Naf`s vinterdekktest 2015! Et svært godt piggdekk til en svært god pris.

Hankook har som intensjon å drive forskning og utvikle sine dekk kontinuerlig ved å investerer rundt 5% av selskapets totale inntekter. Det høres kanskje ikke høres mye ut, men hvis du tar i betraktning at Hankook i 2008 hadde en omsetning på $ 3,7 milliarder får 5% en helt ny mening. For tiden selger Hankook dekk i 185 land over hele verden. 70% av deres totale inntekter kommer fra den stadig økende utenlandske salgsselskaper.

Hankook er også sett i motorsport hvor de blant annet leverer dekk for biler i den amerikanske Le Mans Series, Super GT og asiatisk Le Mans Series.

Les mer om Hankook dekk her
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!