Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

DUNLOP DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Dunlop dekk er en av verdens fremste produsenter av høyprestasjonsdekk, med en imponerende historie innen motorsport. Dunlops omfattende racingerfaring bygger på den stadige utviklingen av innovative teknologier for å utforme og produsere dekk for motorsport, noe som også kommer oss vanlige sjåfører til gode.

Populære dekk fra Dunlop
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer


Dunlop dekk

Hos oss i Byttdekk finner du et stort utvalg av Dunlop sommerdekk og vinterdekk

Dunlop ble etablert i 1888 av skotten John Boyd Dunlop etter at han hadde funnet opp det luftfylte dekket. Selskapet har i dag hovedkontor ved Fort Dunlop-fabrikken i Birmingham i England. Dunlop er derfor et dekkselskap med lang erfaring innen dekk


Et dekk som har tiltrukket seg mye oppmerksomhet er Dunlope Sport BlueResponse, Bra plassering i Aftonbladets sommerdekkstest 2016 og bra plassering hos NAF sommerdekkstest 2016. Et sommerdekk fra Dunlop som fikk Topp resultat i ADAC i 2014,og en 2 og 3 plass i Autosport og GTU i 2015, dette er et sommerdekk med topp egenskaper på både tørre og våte veier.

Dunlope SP Sport BlueResponse, Topp bremsegenskaper og vannplaningsegenskaper. Blandt Naf`s testens beste! ADAC er enig og sier at dette sommerdekkete fra Dunlop har sin styrke på tørt underlag og er et slite sterkt dekk. Dette sommerdekket er for den kravstore som ønsker et dekk som varer lenge uten å fire på kravene


Dunlop vinterdekk tilbyr et stort utvalg av kvalitet, Dunlope SP Winter Sport 4D , et piggfritt vinterdekk med eksepsjonelle ytelser på vinterveier. I tillegg er det et vinterdekk som er drivstoff økonomisk og øker kontrollen på våte veier!


Se gjerne på våre sider for tilpasningsgaranti for ditt dekk valg.

Les mer om Dunlop dekk her
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!