Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

KUMHO DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Kumho Dekk startet i 1960 og har vokst til å bli det ledende dekkfirmaet i Sør- Korea. Kumho Dekk er i dag en av verdens 10 største produsenter av dekk, og selskapet er en del av et større konsern som også innholder et internasjonalt flyselskap og byggfirma.

Populære dekk fra Kumho
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer

Kjøp Kumho dekk online hos Byttdekk!

For å sikre den videre utviklingen av Kumho dekk har de flere forskningssentre som ligger over hele verden. Kumho har en visjon om å være en av verdens fem største produsenter av dekk i 2015.

Kumho ønsker gjerne å konkurrer og kjempe med gigantene, og er langt fremme innen teknologi.
Et veldig god sommerdekk hos Kumho er Kumho Ecsta Le Sport KU39, en Ultra High Performance dekk som du finner hos Byttdekk. Kumho dekk har svært god ytelse egenskaper, egnet for høye hastigheter og med større sikkerhet på vått underlag. Det tyske bil magasinet Auto Motor & Sport gav Kumho Ecsta KU19 (225/40 R18 foran og 255/35 R18 bak) høy score på det tørt underlag når det ble testet, med best løpstid og deretter den korteste bremselengden.

Et svært godt alternativ for vinterdekk er Kumho KW27 I´ZEN , et friksjonsdekk av topp klasse med god stabilitet i snøen ved høye hastigheter. Kumho vinterdekk er et populært alternativ for Byttdekk`s kunder.

Kumho er også offisiell sponsor for Manchester United Football Club og er offisiell leverandør til orgnaldekkene på bilmodeller fra Chevrolet, Chrysler, Hyundai, Kia, Mercedes Benz, Mitsubishi, Smart, SsangYong og Volkswagen.

Kumho var den første i verden til å produsere et 15-tommers profil dekk. De gjorde det i dimensjonen 385 / 15Z R22, noe som høres helt utrolig ut, det var det første sportsdekket med 15-profil. Tanken var at den skal kunne sitte på supersportsbiler som Corvette Z06, Ferrari F430, Lamborghino Gallardo, Porsche, Viper og andre.

Les mer om Kumho dekk her
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!