Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

BRIDGESTONE DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Bridgestone dekk ble grunnlagt allerede i 1931, og er verdens nest største produsent av dekk. Bridgestone omsetter dekk for cirka 100 milliarder kroner årlig og hver dag produserer Bridgestone cirka 500 000 dekk.

Populære dekk fra Bridgestone
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer

Bridgestone dekk, kjøp online på Byttdekk!

De tilbyr dekk for alle typer biler fra små biler til SUVer og sportsbiler. Et meget populært sommerdekk i høyytelseklassen er Bridgestone Potenza Bridgestone Potenza er et sommerdekk som forener presisjon og teknologi fra Formel 1 med dagens høyeytelsebiler. Andre dekk tilgjengelige fra Bridgestone er Bridgestone Turanza. Et sommerdekk fra Bridgestone med høy kjørekomfort, utmerket grep og stabile kjøreegenskaper.

Bridgestone har levert dekk til Formel 1 siden 1997 og i perioden 2008-2010 eneleverandør av dekk til FIA Formula-1. Den første tittelen ble ervervet direkte under det andre året 1998, Mika Häkkinen og McLaren-Mercedes. Bridgestone Tire Corporation Ltd ble grunnlagt i 1931 og er verdens nest største produsent av dekk i det globale dekkmarkedet.

Navnet ”Bridgestone” er en direkte oversetting av den japanske gründeren Shojiro Ishibashis etternavn. I 1988 kjøpte Bridgestone opp amerikanske Firestone Tire & Rubber Company. Dette ledet til at Bridgestone ble et av verdens største dekk- og gummifirmaer. Bridgestone har siden den gang skapt en global gruppe som arbeider for å produsere dekk med høyest mulig kvalitet, service og teknikk. I dag lager Bridgestone dekk til motorsykler, personbiler, lastebiler, traktorer og fly. Bridgestone produserer også sportsartikler til golf og sykling.

Vil du vite mer om Bridgestone dekk, eller vil vite hvilke dekk som er best egnet for deg og bilen din, kan du se våre anmeldelser, tester, eller ringe kundeservice som mer en gjerne hjelpe deg. Finn dine dekk nå!

Les mer om Bridgestone dekk her
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!