Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Bridgestone sommerdekk, billig på nett

Populære dekk fra bridgestone

Bridgestone sommerdekk på nett!

Bridgestone sommerdekk er optimalisert for norske kjøreforhold med mye sol og regn, og veier av varierende kvalitet. Presisjonskonstruerte mønstre og de mest avanserte gummiblandinger gir enestående grep, stabilitet og bremsningsrespons også på våte veier. Bridgestone sommerdekk gir deg sikkerhet på veien!

Bridgestone Tire Corporation Ltd ble grunnlagt allerede i 1931, og er verdens nest største produsent av dekk. Bridgestone omsetter for cirka 100 milliarder kroner årlig. Hver dag produserer Bridgestone cirka 500 000 dekk.

Navnet ”Bridgestone” er en direkte oversetting av den japanske gründeren Shojiro Ishibashis etternavn. I 1988 kjøpte Bridgestone opp amerikanske Firestone Tire & Rubber Company. Dette ledet til at Bridgestone ble et av verdens største dekk- og gummifirmaer. Bridgestone har siden den gang skapt en global gruppe som arbeider for å produsere sommerdekk av høyest mulig kvalitet, service og teknikk. I dag lager Bridgestone dekk til motorsykler, personbiler, lastbiler, traktorer og fly


En testvinner fra Bridgestone er Bridgestone Turanza T001 Dette er et sommerdekk som fikk toppresultat i ADAC sin sommerdekktest. Dekket har avanserte dekkmønster , lang levetid og en god drivstofføkonomi.

En kunde favoritt er Bridgestone Turenza ER300. Et sommerdekk fra Bridgestone med toppresultat i flere dekktester! Blir beskrevet som et sommerdekk med svært gode egenskaper på tørre og våte veier.


Bridgestone sommerdekk er dekk i toppklassen med en god pris her hos oss i Byttdekk. Om du er i tvil hvilken dekk som passer din bil, så er du velkommen til å ta kontakt med oss på mail eller telefon. Eller enkelt og greit benytte deg av vår reg-nummer søk som du finner på forsiden vår.

Les mer