Humany

PIRELLI DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Pirelli dekk er produsert i Pirelli & C. SpA som er en italiensk dekkprodusent med hovedkontor i Milano i Italia. Selskapet ble etablert i Milano i 1872 av Giovanni Battista Pirelli. Selskapet drev en periode med kabelproduksjon, men denne divisjonen ble solgt til Goldman Sachs i 2005 og Pirelli satser nå kun på dekk.

Populære dekk fra Pirelli
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer

Kjøp Pirelli dekk hos Byttdekk!


Byttdekk tilbyr et stort utvalg av Pirelli sommerdekk og Pirelli vinterdekk. Premium til budget alternativ. Pirelli tilbyr et nytt miljøvennlig dekk med høyprestasjon, designet for å forbedre kjørekomfort, sikkerheten og kjøreegenskaper og samtidig ivareta miljøet.

Pirelli Cinturato P7 finner du på Byttdekk, et sommerdekk som reduserer utslipp av karbondioksid ved at rullemotstanden reduseres, og en kortere bremselengde på vått og tørt underlag. Pirelli Cinturato P7 vant 3. plass i Naf`s store sommerdekktest. Auto motor sport vurderte dekket som det beste på våt vei! .

Pirelli Cinturato P7 Blue et sommerdekk fra Pirelli med utmerket drivstoffsbesparende og høy kjørekomfort! Delt andreplass i Aftonbladets sommerdekktest 2016 og 2015, og delt andreplass i NAF 2016. Dette sommerdekket vant 2.plass i både Naf`s og aftonbladets store sommerdekktest 2015.

Pirellis vinterdekk gjør det mulig for deg å kjøre sikkert på alle underlag, våt og tørr asfalt, sørpe og is takket være innovative materialer og utviklede slitebanemønster. Pirelli Winter Ice Zero havnet på førsteplass i Teknikens Världs vinterdekktest 2016. Det er et piggdekk hvor man har lagt stort fokus på sikker kjørning på varierende nordiske veier. Dette er Pirellis førsta piggdekk i serien "Pirelli Zero". Dekket har en helt ny piggteknik som kalles "Pirelli Dual Stud Technology”. Les mer om Pirelli vinterdekk her.

Foreløpig er Pirelli Dekk det operative holdingselskap for et firma som er involvert i design, utvikling, produksjon og markedsføring av dekk for ulike typer kjøretøy, med spesielt fokus på det øvre segmentet og selskapet er av store innen teknologiske fremskritt og høy ytelse som har gjort Pirelli dekk til et etablert dekkselskap i en lederposisjon.

Pirelli er også offisiell leverandør av dekk til World Rally Championship. De erstattet BF Goodrich for 2008-sesongen, så i dag kjører alle biler bare med Pirelli dekk.

Les mer om Pirelli dekk her
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!