Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

CONTINENTAL DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Kjøp Continental dekk her - bredt utvalg til en god pris! Continental dekk har gjennom mange år vært Norges mest solgte dekk og har vært blant de beste i nesten alle tester av både sommerdekk og vinterdekk.

Populære dekk fra Continental
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer

Continental Dekk, kjøp online

Vi i Byttdekk ønsker at din reise skal være tryggere, mer komfortabel og langsiktig. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av både vinterdekk og sommerdekk fra Continental til en god pris!!

Det er ingen tvil om at dekk fra Continental er langt foran i kategorien vinterdekk. Du finner dem selvfølgelig hos oss på Byttdekk.

Continental PremiumContact 6 - 2:e plass i Auto Motor & Sport sommerdekktest 2018 og 4:e plass i ADAC dekktest samme år.

2016 var ett framgangsrikt år for Continental i vinterdekktestene. Continental WinterContact TS860 kom på en førsteplass i GTU’s vinterdekktest (Europeisk friksjon). Continental VikingContact 6 kom på førsteplass i Aftonbladets vinterdekktest (Nordisk friksjon). Også Continentals piggdekk Contiicecontact 2 kom på førsteplass i Aftonbladets vinterdekktest, i kategorien for piggdekk.

I Teknikens Världs vinterdekktest 2015 vant Continental suverent mot konkurrentene. IceContact 2 i kategorien piggede vinterdekk, ContiVikingContact 6 i kategorien nordiske piggfrie dekk og ContiWinterContact TS 850 i kategorien mellomeuropeiske piggfrie dekk. ContiVikingContact 6 tok også tredjeplass i aftonbladets vinterdekktest/piggfrie 2015!

ContiSportContact 5, førsteplass hos GTÜs sommerdekktest 2016 og testvinner i AutoSport 2015, et veldig godt sommerdekk. Et godt dekk for deg med sportsbil eller SUV, et dekk med korte bremselengder og lavt drivstofforbuk.

ContiEcoContact 3, er et tilsvarende dekk alternativ for sommeren for litt mindre og eldre biler. Et moderne dekk med lav rullemotstand og godt grep for deg som kjører litt kortere ruter med mer blandet kjøring.

Continental ContiPremiumContact 5, testvinner Aftonbladets sommerdekktest 2016 og 2015, og tredjeplass på sommerdekktestet til NAF 2016.Testvinner i NAF, Aftonbladet og Adac 2015. Et av markedets beste sommerdekk!


Kjør trygt og sikkert med Continental dekk
Det er ikke en tilfeldighet at du kan føle deg trygg med Continental dekk! Når en uforutsett hendelse som kreves svært små marginer fra 100 km/t raskt bremses ned til 0 km / t. 0 km/h.

Med tanke på sikkerhet produsert Continentals dekk med innovativ teknologi, høy slitestyrke og bremseegenskaper. Når dekkene utvikles testes de lenge og nøye på våt og tørr, snø og islagte flater. Testførerne kjører mer enn 20 millioner kilometer på de utsatte veiunderlag for å nå de høytstående kvalitetskravene.

Bare små marginer i bremselengde kan være det som gjør forskjellen og Continental dekk bremser i tide.

I mange år har Continental vært en profesjonell partner til bilindustrien, blant andre. Daimler-Benz og Porsche, og er i dag Europas ledende OEM-leverandør. Hver tredje bil i Europa kommer fra fabrikken med Continental dekk. Alle de ledende bilprodusenter demonstrere tillit til Continentals dekk og stoler på oss.

En dominerende konsept
Sammenlignet med andre dekkselskaper i verden er Continentals produktspekter unikt. Dekk og elektronikk er en perfekt sammensveiset sikkerhetskjede hos Continental som leverer et unikt produktprogram. Mange års erfaring har utviklet sikkerhetslenker fra dekkets kontaktyte mot veibanen til hver enkelt elektroniske komponent og hele motorstyrningssytemet. Tester viser at Continentals uovertruffen konsepter dominerer og som bevis på dette, har Continental vunnet priser, gang på gang.

Les mer om Continental dekk her
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!