Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Continental vinterdekk, billig på nett

Populære dekk fra Continental

Stort utvalg av Continental vinterdekk hos oss

Continental vinterdekk finner du billig hos Byttdekk som tilbyr et stort utvalg vinterdekk fra Continental, med både piggdekk og piggfrie vinterdekk til lave priser. Continental er Norges mest solgte dekkmerke og Continental vinterdekk gjør det alltid svært godt i Norges Automobil-forbunds (NAF) store tester av vinterdekk. De er derfor også anbefalt om Forbrukerrådet som omtaler Continental-dekk som i en klasse for seg!

Med sin innovative utvikling innen aktiv og passiv bilsikkerhet og noen av verdens beste kvalitetsdekk, bidrar Continental vinterdekk til økt sikkerhet og maksimal komfort på veien om vinteren. Kjør trygt og komfortabelt på norske vinterveier med vinterdekk fra "Conti".

Continental AG ble grunnlagt i Hannover i 1871. Continental er den fjerde største produsenten av dekk på markedet, med mer enn 40 dekkfabrikker og testbaner verden over. Continental har mange prestisjefylte samarbeid med bilindustrien, som Dailmer-Benz og Porsche.


For å skille og avgjøre hvilken dekk som passer deg og din bil best, bør du stille deg selv følgende spørsmål:

- Hva trenger jeg?
- Hva passer min bil?
- Hvilket geografiskt område kjører jeg i?
- Hvilken kjørestil har jeg?

Våre Continental vinterdekk anbefalinger:

Continental IceContact 3 - Nytt 2019 - Et piggdekk med den nyeste generasjons pigg (ContiFlexStud), designet for å passe til et bredt spekter av biler og SUV-er.

Continental VikingContact 7 Testvinner 2018 i NAFstore vinterdekktest. Testvinner Aftonbladet friksjonstest 2018)

Continental ContiIceContact2 1.a plass ViBilägare & Teknikens världs dekktest 2018! Et moderne piggdekk med enda flere pigger enn forgjengeren. Continental IceContact 2 har berde egenskaper på is og snø og er et svært godt dekk på vinterføre.


Les mer