Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Norges største forhandler av dekk og felger

Ukens favoritter blant sommerdekk

SÅ ENKELT ER DET
Finn dekk og felger til bilen din
Rask levering til deg eller til verkstedet
Dekkene og felgene monteres på bilen din
Spar opptil 40% i forhold til andre montører!

SOMMERDEKK TIL BILEN DIN PÅ NETT

Kjøpe billige sommerdekk 2021 - Kvalitets dekk online!

Sommerdekk får du billig hos oss og du kan spare opptil 40% sammenliknet med din lokale dekkforhandler. Byttdekk.com har avtale med lokale verksteder over hele landet. Alle våre verksteder også kalt monteringsverksteder - kan hjelpe deg med å få dine dekk og felger montert, balansert og byttet på bilen din. En enkel, billig og trygg måte å kjøpe sommerdekk på!

Gode og billige sommerdekk 2021

Mange sommerdekk er primært produsert med tanke på sikkerhet, og da er det ofte veiforhold ved våte underlag og regn som anses viktig. Hva som påvirker veiforholdene for et dekk ved våte underlag er delvis gummiblandingen, men også dekkmønstret. Det er dekkmønstret drenerer vannet til sidene slik at dekket beholder grepet selv når det er vått, du dermed unngår vannplaning.

Andre sommerdekk er produsert med lommeboken i tankene. Som kunde kan du lett bli lurt å tro at de billigste sommerdekkene også er de mest økonomiske, men slik er det er ikke alltid. Skikkelig sommerdekk fra f.eks Continental eller Michelin kan vare lengre på grunn av bedre design og mer holdbare gummiblanding enn billige og ukjente dekkmerker. I tillegg er mange nye sommerdekk konstruert for å holde en lav rullemotstand som medfører lavt drivstofforbruk - og dermed bedre økonomi.

Bytte sommerdekk og ulike produsenter

Alle dekkprodusenter produserer sommerdekk fordi dette er den type dekk det selges mest av (mange land i Europa bruker ikke vinterdekk). Det er vanskelig å anbefale et bestemt merke, og Byttdekk.com prøver alltid å være uavhengig de ulike leverandørene. Det beste er derfor å kjøpe et sommerdekk som har fått gode anbefalinger ut i fra dine prioriteringer.

Bytte sommerdekk og plassering på bilen

Ofte utsettes dekk for ulike slitasje og dersom sommerdekkene holder en sesong til er det viktig å montere dem riktig. Det tryggeste er å ha de beste sommerdekkene bak på bilen. De beste sommerdekkene bak gjør nemlig bilen mer stabil.

Dekkets alder

Aldringsprosessen av gummi starter ved bruk, varme og sollys. Et sommerdekk er i dag dekket av et spesielt lag beskyttende film (glyserin) som beskytter dekket opptil tre år, med mindre det brukes. I tillegg skal sommerdekket være lagret på et kjølig og mørkt sted, ellers begynner aldring. De fleste anerkjente dekkforhandleren lagre sommerdekk på denne måten, inkludert Byttdekk.com!

Bytte sommerdekk og mønsterdybde

Alle sommerdekk skal ha en mønsterdybde på minst 1,6 millimeter i henhold til loven. Hvis du ønsker å være på den sikre siden bør du ha en mønsterdybde på minst tre millimeter året om (minste tillate mønsterdybde på vinterdekk er 3 millimeter). Dette er fordi sommerdekk med 3 millimeter mønsterdybde er tryggere vet våte underlag.

Vi har solgt billige sommerdekk på internett siden 2002

Byttdekk selger dekk og felger på internett og har gjort dette med stor suksess siden 2002. Vi selger billige Nokian sommerdekk, billige Michelin sommerdekk, billige Bridgestone sommerdekk, billige Pirelli sommerdekk, billige Goodyear sommerdekk, billige Dunlop sommerdekk, billige Hankook sommerdekk, billige Kumho sommerdekk, billige Gislaved billige sommerdekk etc.

Når vi sier at vi selger billige sommerdekk er den første på grunn av våre lave priser, og dels fordi vi har en lavpris-garanti som betyr at hvis du finner sommerdekk billigere i noen fysiske dekk handel får du forskjellen tilbake.

Vi er også opptatt av å gjøre det enkelt for deg. Hos Byttdekk.com kan du kan gjøre en avtale for montering, balansering og bytte av sommerdekk direkte på Byttdekk.com. Du kan også betale for dine varer sammen med faktura eller kort direkte i vår nettbutikk.

Og sist, men ikke minst er vi opptatt av trygghet. Vi selger kun dekk tilpasset norske forhold. Trygghet betyr også at vi har en førnøyd-kunde-garanti som betyr at du kan returnere varer for inntil 30 dager etter levering hvis du ikke er fornøyd med kjøpet. Vi er også sertifisert nettbutikk og har vi over hundretusen fornøyde kunder.

Byttdekk.com tilbyr cirka 200 dekkverksteder i Norge og det er det nesten alltid et verksted nær deg. Disse verksteder kan hjelpe deg med å få dine dekk og felger montert, balansert og byttet på bilen din. Vi besøker også alle våre verksteder og sørger for at de kan holde våre høye kvalitetsnivå på service, kundebehandling, maskiner og lokaler, etc. Velkommen til Byttdekk.com for å kjøpe sommerdekk enkelt, billig og trygt!

Les mer