Humany

GOODYEAR DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Goodyear dekk ble grunnlagt i 1898 og er den største amerikanske produsenten av dekk på markedet. Goodyear er virksom i seks kontinenter med en omsetting på cirka 15 millioner dollar per år. Utover dekk av merket Goodyear produserer de også flere velkjente merker som Dunlop, Kelly og Debica.

Populære dekk fra goodyear
Vinterdekk
Sommerdekk

Kjøp Goodyear dekk på nettet!

At vi på Byttdekk tilbyr Goodyear dekk er en selvfølge - vi har alltid et bredt utvalg av Goodyear sommerdekk og vinterdekk til en god pris.

Som en ledende produsent av dekk siden 1916, har Goodyear ikke bare produsert dekk, men også andre gummiprodukter og polymerer for en rekke markeder i bilindustrien. En testvinner i kategorien sommerdekk Goodyear EfficientGrip Performance som er et topp karakter sommerdekk med utmerket våtgrep og kortere bremselengde og lavere rullemotstand. EfficientGrip Performance, tredjeplass i Aftonbladets sommerdekktest 2016 og delt andreplass i NAFs sommerdekktest 2016. Første plass i Naf`s dekktest, Testvinner i GTU`s test og andre plass i ADAC sin dekktest i 2015.


Byttdekk tilbyr også Goodyears optimale vinterdekk Goodyear Ultra Grip Ice 2, et nordisk friksjonsdekk, og er et godt dekk for nordiske forhold. Testvinner i 2014 i Naf`s store vinterdekk test. Og 2. plass i 2015 i ADAC og Naf`s store vinterdekktest. Dekket er trygt dyp snø og god bremselengde på is.

Goodyear Ultra Grip Performance, et piggfritt vinterdekk som i 2015 fikk en 3. plass i både GTU og ADAC.

Goodyear Ultra Grip 9, 2. plass i ADAC`s store vinterdekktest i 2015. Utmerket egenskaper på snø!


Siden 2001 har Goodyear jobbet med bilprodusenten Ford å kontrollere temperaturen og trykket inne dekk. Resultatet er en "intelligent dekk" med en dynamisk form som passer alle typer kjøretøy. Foruten Ford, har Goodyear partnerskap med produsenter som Peugeot, Ford, Rover, Vauxhall, ERF, Leyland DAF, Case New Holland og Caterpillar.


I løpet av året 2005, lanserte Goodyear RunOnFlat, som er en teknikk under tung utvikling og i dag sysselsetter de fleste av de store bilprodusentene i flate dekk. Goodyear er den opprinnelige leverandør til mange bilprodusenter over hele verden.


Goodyear har også en imponerende rekord i internasjonale prisklasser, med over 360 Grand Prix-seire.

Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha mens du handle dine produkter. Vi ser frem til din telefonsamtale eller e-post!