Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Goodyear sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra goodyear

Goodyear sommerdekk, kjøp billig online!

At Byttdekk tilbyr sommerdekk fra Goodyear er en selvfølgelighet. Ja, vi har faktisk alltid et bredt utvalg av Goodyear sommerdekk på lager. Ifølge uavhengige dekktester i både europeiske og nordiske bilmagasiner bekreftes det at Goodyear sommerdekk, modell EfficientGrip er markedes ledende lettrullende grønne dekk.


De reduserer drivstoff forbruket og samtidig opprettholder topp ytelse ved bremsing og håndtering på våt vei.


Goodyears sommerdekk med gode karakterer i mange tester og ledende motormagasin er Goodyear EfficientGrip Performance, testvinner i 2014 og 2015 i flere ledende magasin og dekktester slik som GTU og ADAC. Goodyear EffcientGrip Performance sommerdekk er av toppklasse, dekket har kort bremselengde, et godt våttgrep og en lav rullemotstand.


Ett annet populært Goodyear sommerdekk med høy prestasjon er Goodyears Eagle F1 Asymmetric. Goodyear selv beskriver dette sommerdekket som et stort fremskritt for stabilitet i svinger, spesielt våte veiunderlag. Goodyear Eagle F1 Asymmetric har mottatt den prestisjetunge NO-markeringen fra Porsche som garanterer kvaliteten, og dekket vil være som originalt utstyr til Porsche Cayman og Boxster.


Goodyear er spådd en grønn fremtid i bransjen, og som så mange andre dekkprodusenter, arbeider Goodyear med økende miljøbevissthet og vi på Byttdekk tror også at kundene i fremtiden vil ha i tankene miljøet når de kjøper Goodyear sommerdekk. Med grønne dekk snakkes det generelt om lavere rullemotstand, noe som igjen reduserer karbonutslipp og du vil også spare penger på redusert drivstofforbruk. Dessuten finner du ingen farlige oljer i de grønne dekkene og de har en god holdbarhet. Goodyear sommerdekk kan deles inn i den grønne kategorien, blant annet Goodyear Eagle NCT5 og den allerede nevnte velroste Goodyear EfficientGrip Performance.


Mange store bilprodusentene velger Goodyear sommerdekk for sine nye bilmodeller. Goodyear jobber proaktivt med bilprodusentene til å utvikle teknologi og finne nye løsninger som øker ytelsen og sikkerheten. Goodyear sommerdekk valges av BMW, Audi, Mercedes, Rolls Royce, Land Rover, Nissan, Opel, Saab, Ferrari, Alfa Romeo, Toyota, Skoda, Chrysler og mange flere.

Les mer