Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Bra priser på dekk og felger online siden 2002.

Vi selger produkter fra kjente leverandører som i lang tid har vist at de opprettholder den høyeste standard. Vi jobber hardt, slik at du som kunde alltid kan kjøpe fra oss for de beste prisene.

Byttdekk.com har vært på nett siden 2002 og jobber kontinuerlig med å være i forkant av leveringstider, rekkevidde og brukervennlighet. Vi samarbeider med et stort lokalt lager, hvor vi lagrer over 100.000 produkter, på grunn av dette kan vi raskt sette sammen og levere en stor del av vårt sortiment. Våren 2007 åpnet vi også opp avdelinger i Finland og Norge. Selskapet har i dag over 25 ansatte og omsetter for ca 400 millioner. Bythjul Norden AB har hovedkontor i Stockholm. Varelager og produksjonen foregår i vårt distribusjonssenter i Sverige.

Vårt produkt kunnskapsrike kundeservice team arbeider ved vårt hovedkontor i Stockholm. Vi tilbyr kundeservice på flytende svensk, norsk og finsk. . Byttdekk.com var tidlig ute med å selge dekk på nettet, og i dag er vi et av de mest anerkjente online forhandlere av dekk i Sverige, og er fortsatt på topp i vår bransje. Lynraske leveranser og fornøyde kunder gjør at vi holder et fast grep på norsk online dekk e-handel markedet.

Vi arbeider for en komplett tjeneste opplevelse

Vi gir deg en tilpassning garanti når du kjøper dekk fra oss

Når du søker etter komplettehjul, dekk eller felger med vår bil-registrerings søk er du garantert at de valgte produktene vil passe bilen din. Du trenger bare å fylle inn ditt bil-registreringsnummer eller bilmodell og vi tar oss av resten. I det usannsynlige tilfellet at vår database matchet bilen med feil produkter tar vi tilbake produktene uten kostnad selvfølgelig.

Les mer om vår tilpasning garanti.

Vi har partnere over hele landet

Hvis du kjøper dekk og felger på våre nettsider og ønsker hjelp til å montere dem på bilen din, er dette en tjeneste vi gjerne tilbyr våre kunder. Vi samarbeider med noen av de beste verkstedene i landet. Du er mer enn velkommen til å få produktene levert til dørstokken og håndtere montering selv eller ta dem til din lokale garasje, hva som føles mest praktisk for deg.

Finn ditt verksted

Vi tester og velger de beste dekkene på markedet

Vi har valgt ut de beste dekkene akkurat nå, og kalte den Byttdekk Testet. Vi har satt sammen alle data fra de lokale magasiners dekktester, beregnet anmeldelser fra kunder, vår egen kompetanse og data for å finne det perfekte dekket. Vi publiserer også alle lokale magasiners dekktester direkte på vår nettside for en god oversikt for deg som kunde, slik at det vil være lett å finne et egnet dekk for formålet.

Se våre tester

Våre ansatte brede erfaring kan hjelpe deg med dine spørsmål

Kundeservice er alltid her for deg, uansett hvilke problemer du måtte ha angående dekk og felger. Vi snakker flytende svensk, norsk, finsk, dansk og engelsk. Vi er bare en telefonsamtale eller e-post unna, ikke nøl med å kontakte oss.

Kontakt oss i dag