NOKIAN DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Nokian dekk kommer fra finland å ble grunnlagt 1932 i byen Nokia og produserer dekk for alle kjøretøystyper. Nokians hovedsatsing er Norden og områder som har tilsvarende eller lignende kjøreforhold. Altså områder som stiller store krav til dekk: Områder med snø og skog, der de forskjellige årstidene gjør at vær- og driftsforhold er harde og varierende.

1078 modeller fra Nokian
Sommerdekk

167 modeller av Sommerdekk fra Kr. 376

Piggdekk

381 modeller av Piggdekk fra Kr. 584

Europeisk piggfrie dekk

230 modeller av Europeisk piggfrie dekk fra Kr. 435

Nordisk piggfrie dekk

300 modeller av Nordisk piggfrie dekk fra Kr. 589

Nokian Dekk, billig online!

Merket Hakkapelitta anerkjent som en av Nokians største. Nokian Tyres ble oppdatert i 2006 sin produktstrategi for nordiske forhold, og introduserte den nye produktfamilien,Nokian Hakka sommerdekk. Siden Nokian dekk er spesielt utviklet for krevende nordiske forhold, har de god holdbarhet og passer best til de nordlige sommerveier.

Hos Byttdekk vil du finne de beste Nokian sommerdekk, inkludert det prisbelønte dekket; Nokian Hakka Blue, som kom på andreplass i Aftonbladet sommerdekk test 2015. Andre plass i 2014 og 2015 i Naf sin store sommerdekktest. Dekket har utmerket grep og sikkerhet under våte forhold, presis og stabil kjøring i varierende værforhold. Et økonomisk dekk i løpet av våren og sommeren. Produksjon av dekk er miljømessig forsvarlig.

Nokian Hakka Green 2, testvinner i NAF sommerdekktest 2016. Hakka Green 2, er et sommerdekk som gir deg en bra sikkerhet på Nordiske veier.

Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 9 - Nytt piggdekk fra Nokian som lanseres høsten 2017. Hakka 9 kommer med stor sannsynlighet å bli en toppselger og favoritt hos bilister.

Sevfølgelig vant Nokian Hakkapeliitta 8 piggdekktesten i Auto Motor & Sport og Aftonbladets vinterdekktest 2016! Dekket ble til og med testvinner i både Auto Motor & Sport og Aftonbladet 2015. Nokian Hakkapeliitta 8 er et pigget vinterdekk til personbiler. Dekket har blitt utviklet for våre nordiske vinterforhold med et enestående grep på is og snø.

Friksjonsdekk

Nokian Hakkapeliitta R2 ble testvinner i Auto Motor & Sports vinterdekktest/piggfritt i 2016! Også i 2015 ble dekket testvinner i Auto Motor & Sports og Aftonbladets vinterdekktest/piggfritt. Les mer her om Nokian vinterdekk.


Som er anerkjent av de store dekkselskaper i bransjen er miljøbevisstheten til både produsent og forbruker. Nokian Dekk har en visjon om å være et skritt foran alle andre i dekkbransjen, og var den første i verden til å lansere et dekk uten skadelige oljer. Nokian fokuserer på dekk med lav rullemotstand, siden det reduserer drivstofforbruk og utslipp av karbondioksid. Nokian Tyres fikk i 2006 hederlig omtale for sitt miljøarbeid i den finske round "European Business Awards for Environment".

Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha mens du handle dine produkter. Vi ser frem til din telefonsamtale eller e-post!