Humany

NOKIAN DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Alle Nokian dekk med rask levering og god pris! Nokians hovedsatsing er Norden og områder som har tilsvarende eller lignende kjøreforhold. Altså områder som stiller store krav til dekk: Områder med snø og skog, der de forskjellige årstidene gjør at vær- og driftsforhold er harde og varierende.

Populære dekk fra Nokian
Sommerdekk summer
Vinterdekk winter-dubbed

Nokian Dekk, billig online!

Merket Hakkapelitta anerkjent som en av Nokians største. Nokian Tyres ble oppdatert i 2006 sin produktstrategi for nordiske forhold, og introduserte den nye produktfamilien,Nokian Hakka sommerdekk. Siden Nokian dekk er spesielt utviklet for krevende nordiske forhold, har de god holdbarhet og passer best til de nordlige sommerveier.

Hos Byttdekk vil du finne de beste Nokian sommerdekk, inkludert det prisbelønte dekket; Nokian Hakka Blue, som kom på andreplass i Aftonbladet sommerdekk test 2015. Andre plass i 2014 og 2015 i Naf sin store sommerdekktest. Dekket har utmerket grep og sikkerhet under våte forhold, presis og stabil kjøring i varierende værforhold. Et økonomisk dekk i løpet av våren og sommeren. Produksjon av dekk er miljømessig forsvarlig.

Nokian Hakka Green 2, testvinner i NAF sommerdekktest 2016. Hakka Green 2, er et sommerdekk som gir deg en bra sikkerhet på Nordiske veier.

Nokian Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 9 - Nytt piggdekk fra Nokian som lanseres høsten 2017. Hakka 9 kommer med stor sannsynlighet å bli en toppselger og favoritt hos bilister.

Sevfølgelig vant Nokian Hakkapeliitta 8 piggdekktesten i Auto Motor & Sport og Aftonbladets vinterdekktest 2016! Dekket ble til og med testvinner i både Auto Motor & Sport og Aftonbladet 2015. Nokian Hakkapeliitta 8 er et pigget vinterdekk til personbiler. Dekket har blitt utviklet for våre nordiske vinterforhold med et enestående grep på is og snø.

Nokian Friksjonsdekk

Nokian Hakkapeliitta R3 - Nyhet 2018!

Nokian Hakkapeliitta R2 ble testvinner i Auto Motor & Sports vinterdekktest/piggfritt i 2016! Også i 2015 ble dekket testvinner i Auto Motor & Sports og Aftonbladets vinterdekktest/piggfritt. Les mer her om Nokian vinterdekk.


Som er anerkjent av de store dekkselskaper i bransjen er miljøbevisstheten til både produsent og forbruker. Nokian Dekk har en visjon om å være et skritt foran alle andre i dekkbransjen, og var den første i verden til å lansere et dekk uten skadelige oljer. Nokian fokuserer på dekk med lav rullemotstand, siden det reduserer drivstofforbruk og utslipp av karbondioksid. Nokian Tyres fikk i 2006 hederlig omtale for sitt miljøarbeid i den finske round "European Business Awards for Environment".


Kjøp Nokian dekk hos Byttdekk og få ekstra trygghet på veiene.

Hakka-Garanti:

Hakka-Garanti er en unik tjeneste som gis til nye Nokian Hakka og Nokian Hakkapeliitta dekksett.

Hakka-Garantien betyr at dersom et normalt brukt dekk går i stykker slik at det ikke kan repareres, får du et tilsvarende nytt dekk uten kostnad fra en forhandler som selger Nokian Tyres produkter i Norge, Sverige og Finland.

Hakka-Garanti er en kundespesifik tjeneste, og må aktiveres på www.nokiantyres.no/hakkagaranti/ eller via å sende ordet ”HAKKA” per SMS til 26655. Du kan også ringe 800 30 999 .

Du som kunde må oppgi alla opplysninger som Nokian Tyres behøver for å aktivere tjensten.

Hakka-Garantien er kjøretøyspesifikt og gjelder i høyst ett års fra den dagen dekkene ble kjøpt, og så lenge mønsterdybden er minst 4 mm. En forutsetning er at det finnes kjøpskvittering eller annet bevis for når dekkene ble kjøpt.

Hakka-Garanti dekker ikke felg som har blitt ødelagt i forbindelse med punktering, og heller ikke andre direkte eller indirekte skader. Det kreves også at dekket ble montert korrekt på en felg som oppfyller dekknormen ETRTO/STRO, samt at man har brukt det lufttrykk som bilprodusenten anbefaler, og at dekket ikke har blitt overbelastet.

Dekket må også ha blitt brukt under normale forhold. Bilsport, bruk i forbindelse med i utrykning eller tilsvarende aktivitet omfattes ikke av Hakka-Garantien.

Punkteringen skal ikke ha blitt forårsaket av feil på kjøretøyet, feilaktigt bruk, herverk eller tyveri.

Garantien dekker ikke piggskader eller skader forårsaket av pigg.

For produktforsikringen svarer forsikringsselskapet LähiTapiola i Finland.


Hakka-Garantiens veiassistanse er med på bilreisen

Tjenesten forutsetter at Hakka-Garantien har blitt aktivert innen to (2) uker fra innkjøpsdagen.

Hakka-Garantiens veiassistanse dekker kun de tjenster som har blitt bestilt via telefonnummeret 800 30 999. Veihjelp eller øvrige tjenester som bestilles fra noen andre erstattes ikke.

Garantien aktiveres 24 timer etter registreringen. Om dekken ikke kan repareres eller byttes samme dag, så erstatter Hakka-Garantiens veiassistanse enten:

Leiebil (A-B-klasse, høyest 3 døgn, inkluderer ikke drivstoffkostnader)

Overnatting i mellomklassehotell (høyest 2 netter) for alle passasjerer i bilen om veien hjem overskrider 80 km og kunden ikke benytter andra tjenester.

Buss-, tog- og taxireise samt fly om hjemreisen er over 600 km lang, inklusive hentning av den reparerte bilen med buss eller tog.

Under alle omstendigheter er den kostnad som Nokian Tyres erstatter via Hakka-Garantiens veiassistanse begrenset til maksimalt 5000 SEK utover veiassistanse og tauing.


Hvilke dekk gjelder garantiene?

Hakka-fornøydhetsløfte gjelder for følgende dekk som har blitt kjøpt i Sverige, Norge eller Finland under tiden 1.3.2018-28.2.2019: Nokian Hakka Green 2, Nokian Hakka Blue 2, Nokian Hakka Black, Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Blue 2 SUV, Nokian Hakka Black SUV, Nokian Hakka Black 2 SUV, Nokian Hakka C2, Nokian Hakkapeliitta 8, Nokian Hakkapeliitta 9, Nokian Hakkapeliitta R2, Nokian Hakkapeliitta R3, Nokian Hakkapeliitta 8 SUV, Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, Nokian Hakkapeliitta R2 SUV, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, Nokian Hakkapeliitta LT 2, Nokian Hakkapeliitta C3, Nokian Hakkapeliitta CR3.


Når kan jeg begynne å benytte garantien?

Når du kjøper utvalgte Nokian Hakka/Hakkapeliitta dekk kan du aktivere alle garantiforutsetninger som inngår i Hakka-Garantien og Hakka-veiassistanse enkelt på Nokian Tyres websider. Du som kunde må selv kontakte Nokian Tyres og oppgi at du kjøpte dekkene hos Byttdekk.com for å motta Hakka-Garanti kortet. Aktiveringen skal gjøres innen to uker fra den datoen dekkene ble kjøpt, og garantien gjelder i ett år.

Les mer om Nokian dekk her
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!