Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Nokian vinterdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra nokian

Nokian vinterdekk på Byttdekk.com

Nokian har produsert vinterdekk i over 70 år, og Nokians vinterdekk er spesielt utviklet for å klare tøffe nordiske forhold. Nokian vinterdekk forbindes med sikkerhet, kvalitet og trygghet og er derfor veldig populære i Norge. Byttdekk tilbyr Nokians piggfrie vinterdekk og piggdekk. Velg det Nokian vinterdekket som best passer deg og dine behov.

Nokian forsøker hele tiden å føre utviklingen framover gjennom nye tekniske innovasjoner for ytterliggere å forbedre sikkerheten og samtidig verne miljøet. Nokians største oppgave er å utvikle verdens beste vinterdekk. Hvert år investerer Nokian cirka 2,5 prosent av sin omsetning i produksjonsutvikling. I gjennomsnitt tar det for øvrig 2-4 år å utvikle et nytt bildekk som tilfredsstiller Nokians krav til nye vinterdekk.

Det holder ikke bare å teste vinterdekk i et laboratorium, det kreves virkelige forhold for at Nokian vinterdekk skal være sikre på at den ferdige produksjonen fungerer uten problem i krevende og varierende forhold. Ettersom Nokian er verdens nordligste produsent av dekk, er det ikke så rart at de har et stort testsenter på over 700 hektar i Ivalo, Finland, ovenfor Polarsirkelen. Her ser de til å utfordre og overtre grensene på vinterdekk, for å sikkerhetsstille og forbedre egenskapene. Nokian har også et annet testsenter som ligger i byen Nokia, der først og fremst sommerdekk testes. Det råder ingen tvil om at Nokian vinterdekk er et garantert bra valg for deg som kunde!

Nytt for året 2018: Nokian Hakkapelitta R3 - 4 plass i Aftonbladet dekktest 2018. Dekket er også tilgjengelig i SUV versjon.

Nytt for året 2017: Piggdekk Nokian Hakkapeliitta 9 som lanseres høsten 2017.

Nokian Hakkapeliitta 8 er testenes is- og snømester. Støynivået er blant de tre beste i Vi Bilägares vinterdekktest og dekket har ekselente bremsegenskaper. Selvfølgelig vant Hakkapeliitta 8 piggdekktest i Auto Motor & Sport og Aftonbladets vinterdekktest 2016! Dekket ble også testvinner i både Auto Motor & Sport og Aftonbladet 2015.

I Nokians store dekkutvalg finns også Nokian Hakkapeliitta R2. Dekket ble testvinner i Auto Motor & Sports vinterdekktest/piggfritt i 2016! Også i 2015 ble Hakkapeliitta R2 testvinner i Auto Motor & Sports og Aftonbladets vinterdekktest/piggfritt. Dekket gir meget god sikkerhet på snø og is samt høy kjørekomfort. Dekket er også veldig drivstoffgjerrig. Nokian WR A3 fungerer pålitelig i varierende vinterforhold og dekket oppfører seg eksemplarisk ved extreme situasjoner. Et lettrullende dekk, hvilket sparer både drivstoff od miljø.


Kjøp Nokian dekk hos Byttdekk og få ekstra trygghet på veiene.

Hakka-Garanti:

Hakka-Garanti er en unik tjeneste som gis til nye Nokian Hakka og Nokian Hakkapeliitta dekksett.

Hakka-Garantien betyr at dersom et normalt brukt dekk går i stykker slik at det ikke kan repareres, får du et tilsvarende nytt dekk uten kostnad fra en forhandler som selger Nokian Tyres produkter i Norge, Sverige og Finland.

Hakka-Garanti er en kundespesifik tjeneste, og må aktiveres på www.nokiantyres.no/hakkagaranti/ eller via å sende ordet ”HAKKA” per SMS til 26655. Du kan også ringe 800 30 999 .

Du som kunde må oppgi alla opplysninger som Nokian Tyres behøver for å aktivere tjensten.

Hakka-Garantien er kjøretøyspesifikt og gjelder i høyst ett års fra den dagen dekkene ble kjøpt, og så lenge mønsterdybden er minst 4 mm. En forutsetning er at det finnes kjøpskvittering eller annet bevis for når dekkene ble kjøpt.

Hakka-Garanti dekker ikke felg som har blitt ødelagt i forbindelse med punktering, og heller ikke andre direkte eller indirekte skader. Det kreves også at dekket ble montert korrekt på en felg som oppfyller dekknormen ETRTO/STRO, samt at man har brukt det lufttrykk som bilprodusenten anbefaler, og at dekket ikke har blitt overbelastet.

Dekket må også ha blitt brukt under normale forhold. Bilsport, bruk i forbindelse med i utrykning eller tilsvarende aktivitet omfattes ikke av Hakka-Garantien.

Punkteringen skal ikke ha blitt forårsaket av feil på kjøretøyet, feilaktigt bruk, herverk eller tyveri.

Garantien dekker ikke piggskader eller skader forårsaket av pigg.

For produktforsikringen svarer forsikringsselskapet LähiTapiola i Finland.


Hakka-Garantiens veiassistanse er med på bilreisen

Tjenesten forutsetter at Hakka-Garantien har blitt aktivert innen to (2) uker fra innkjøpsdagen.

Hakka-Garantiens veiassistanse dekker kun de tjenster som har blitt bestilt via telefonnummeret 800 30 999. Veihjelp eller øvrige tjenester som bestilles fra noen andre erstattes ikke.

Garantien aktiveres 24 timer etter registreringen. Om dekken ikke kan repareres eller byttes samme dag, så erstatter Hakka-Garantiens veiassistanse enten:

Leiebil (A-B-klasse, høyest 3 døgn, inkluderer ikke drivstoffkostnader)

Overnatting i mellomklassehotell (høyest 2 netter) for alle passasjerer i bilen om veien hjem overskrider 80 km og kunden ikke benytter andra tjenester.

Buss-, tog- og taxireise samt fly om hjemreisen er over 600 km lang, inklusive hentning av den reparerte bilen med buss eller tog.

Under alle omstendigheter er den kostnad som Nokian Tyres erstatter via Hakka-Garantiens veiassistanse begrenset til maksimalt 5000 SEK utover veiassistanse og tauing.


Hvilke dekk gjelder garantiene?

Hakka-fornøydhetsløfte gjelder for følgende dekk som har blitt kjøpt i Sverige, Norge eller Finland under tiden 1.3.2018-28.2.2019: Nokian Hakka Green 2, Nokian Hakka Blue 2, Nokian Hakka Black, Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Blue 2 SUV, Nokian Hakka Black SUV, Nokian Hakka Black 2 SUV, Nokian Hakka C2, Nokian Hakkapeliitta 8, Nokian Hakkapeliitta 9, Nokian Hakkapeliitta R2, Nokian Hakkapeliitta R3, Nokian Hakkapeliitta 8 SUV, Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, Nokian Hakkapeliitta R2 SUV, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, Nokian Hakkapeliitta LT 2, Nokian Hakkapeliitta C3, Nokian Hakkapeliitta CR3.


Når kan jeg begynne å benytte garantien?

Når du kjøper utvalgte Nokian Hakka/Hakkapeliitta dekk kan du aktivere alle garantiforutsetninger som inngår i Hakka-Garantien og Hakka-veiassistanse enkelt på Nokian Tyres websider. Du som kunde må selv kontakte Nokian Tyres og oppgi at du kjøpte dekkene hos Byttdekk.com for å motta Hakka-Garanti kortet. Aktiveringen skal gjøres innen to uker fra den datoen dekkene ble kjøpt, og garantien gjelder i ett år.
Les mer