Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Continental sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra continental

Continental, kjøp billig på nett!

Continental sommerdekk gjør det hvert år meget godt i Norges Automobil-forbund sine store tester av sommerdekk, noe som bidrar til at Continental er Norges mest solgte dekkmerke. Den norske veiloven krever sommerdekk med gode egenskaper både på vått og tørt underlag, og der ligger Continental meget langt fram i utviklingen. Kjør trygt og komfortabelt på norske veier både om våren, sommeren og høsten med Continental sommerdekk. Continental sommerdekk er for øvrig anbefalt av Forbrukerrådet for meget gode testresultater år etter år. Forbrukerrådet har omtalt Continental sommerdekk som “i en klasse for seg”.

Continental AG ble grunnlagt i Hannover i 1871. Continental er den fjerde største produsenten av dekk på markedet for sommerdekk, med mer enn 40 dekkfabrikker og testbaner verden over. Continental har mange prestisjefylte samarbeid med bilindustrien, som Dailmer-Benz og Porsche.

Continental har svært mange gode sommerdekk og velge mellom Continental ContiPremiumContact 6,En nordisk stor favoritt og kom på 4:e i ADAC sin store sommerdekktest i 2018, og som 2:e plass i Auto Motor & Sport 2018.

Stort utvalg av Continental sommerdekk

Continental sommerdekk finner du her hos oss. Vi har et stort utvalg til en billig pris av testvinnerne.

Les mer