Humany
200 kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Pirelli! Kode: Pi40NO

Bridgestone vinterdekk, kjøp på nett

Populære dekk fra bridgestone

Kjør behagelig med Bridgestone vinterdekk!

Bridgestone vinterdekk gir deg sikkerhet under selv de tøffeste kjøreforhold. Bridgestones vinterdekk er optimalisert for norsk vinterføre. Presisjonskonstruerte mønstre og de mest avanserte gummiblandinger gir enestående grep, stabilitet og bremsningsrespons på islagte veier, snø og is, og på det våte. Bridgestone sitt utvalg vinterdekk inkluderer både piggdekk og piggfrie vinterdekk. Vi har et stort utvalg av Bridgestone vinterdekk på lager.

Kjør komfortabelt med vinterdekk fra Bridgestone på våte, glatte og tørre overflater. Bridgestone vinterdekk har en solid konstruksjon med lavt lydnivå som bidrar til en stabil kjøretrygghet. Ønsker du å rulle stille, trygge og drivstoff økonomiske er Bridgestone dekk det riktige valget.

Enestående design sikrer et dekk med høy kvalitet som er vanskelig å slå!

Bridgestone har i sin produksjon lagt fokus på sikkerhet, bedre grep og kortere bremselengde på våte veier. Men også miljøtiltak for å redusere klimapåvirkningen.

- Vil du ha bedre drakraft?
- Vil du ha bra anti vannplanings egenskaper?
- Vil du ha et bra grep på alle vinterforhold?

PIGGDEKK

Bridgestone Noranza 001 har en ny generasjons pigger og en ny materialblandning samt dekkmønster. Dette for å gi føreren bra dra- og bremse egenskaper samt bra grep på både is og snø. Det er også utstyrt med slitasjeindikator for at man enkelt skal se når dekket behøver å byttes ut. 2016 kom dekket på andreplass i Aftonbladets vinterdekktest/piggdekk.

Bridgestone Blizzak Spike-01 klarer både extreme vinterforhold og myndighetenes strenge krav. Dekkets piggkonstruksjon med en forbedret kanteffekt gir et enestående grep på is og hardpakket snø. Det er bygd for extreme nordiske vintre og setter en ny standard for eksakt respons og kontroll i de aller vanskeligste kjøreforhold og varierende værforhold.

FRIKSJONSDEKK

Bridgestone Blizzak WS80 er et piggfritt vinterdekk konstruert for førere av biler og minibusser som vil ha sikre prestanda under krevende vinterforhold. Det gir en sikker og bra håndtering og bra bemseeffekt på snø, slaps og islagte veier. Dekket havnet på fjerdeplass i Aftonbladets vinterdekktest/friksjonsdekk 2016.Les mer