Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Dunlop sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra dunlop

Dunlop sommerdekk

Dunlop sommerdekk er med sin fokus på kjørekomfort og sikkerhet populære sommerdekk i Norge. I tillegg til å produsere bildekk, produserer Dunlop også dekk til lastebiler og motorsykler. Dunlop streber etter å forbedre kjøreopplevelsen for alle sine kunder, enten det er for yrkessjåfører eller vanlige privatpersoner biler.

Teknologien er i stadig utvikling for å ligge i forkant. Dunlop er en global leder HP (High Performance) og UHP (Ultra High Performance) dekk. Et bevis på at Dunlop er i forkant er at alle dem største bilprodusentene velger nettopp Dunlop som originalt utstyr. Noen bilprodusenter som bruker av Dunlop i originalutstyr : Audi, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, AMG, Porsche, Rover, Skoda, Toyota, Peugeot, Mitsubishi og Honda.

To sommerdekk fra Dunlop som har skilt seg ut de siste årene er, Dunlop Sport BluRespons Et sommerdekk som fikk toppresultat i ADAC`store sommerdekktest, samt 2 og 3. plass i GTU og motorsport. Dette sommerdekket er fult av gode egenskaper og er et godt valg når man skal velge sommerdekk.

Et sommerdekk som skiller seg ut med svært god styringsrespons er, Dunlope SP FastRespons Et sommerdekk som tilbyr svært god styringsrespons og veifølelse. Dette da dekket tilbyr en flatere kontktoverflate, og veifølelsen forberedes ved at dekket ligget tettere på felgen.

Dunlop sommerdekk er et dekk som tilbyr det meste for en kresen bilfører. Vi i Byttdekk tilbyr et bredt utvalg av Dunlop sommerdekk til en lav pris.

Les mer