Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Dunlop vinterdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra dunlop

Dunlop vinterdekk er et bra valg.

Dunlop har et meget godt utvalg vinterdekk, inkludert piggfrie vinterdekk og piggdekk. I Norge har vi veldig utfordrende forhold og derfor er det viktig med riktige dekk som tilpasser seg både din kjørestil og forholdene. Vinterdekk fra Dunlop får du billig hos Byttdekk.com. Om du er usikker på hvilken vinterdekk som passer din bil? Kontakt gjerne kundeservice eller benytt deg av vår registeringsnummersøk for å finne riktige dekk til din bil. Dunlope produserer tillegg til bildekk, og også dekk til lastebiler og motorsykler.
Med Dunlop vinterdekk utstyrer du din bil med vinterdekk som er laget for å kjøre på snø og is samt har et bra feste på både tørre og glatte veiunderlag.

Tenk deg at det er midt på vinteren, temperaturen utendørs er nær frysepunktet, og landskapet er dekket av dyp snø. Vinterveien er tørr, men instinktene dine forteller deg å være forsiktig i hver eneste sving på veien, da det kan være is eller vann som kan være en uventet overraskelse. Det er lett å skli med bilen.

Dunlop SP Winter Sport 4D; Piggfrie dekk kom på tredje plass i 2014 når dekket gjorde det godt med sitt sikre grep ifølge Auto Motor Sport. Høy ytelse biler vil like SP Winter Sport 4D, da dekket har en uvanlig god ytelse på vinterføre og et drivstoff besparende design. Plutselig alarmerende overraskelser på veien forhindres fort da dekket har en slagkraftig oppbremsing på snø!

Dunlop SP Ice Sport;, et godt dekk for nordiske vinterforhold. Vinterdekket fungerer svært godt både på is, glatte og slaps.

Skriv gjerne ditt registreringsnummer for å finne rett vinterdekk for din bil.

Les mer