Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Hankook sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra hankook

Hankook sommerdekk, kjøp online hos Byttdekk!

Hankook sommerdekk er virkelig på vei opp og kan konkurrere med etablerte dekkprodusenter som Pirelli, Michelin, Continental og Goodyear. Hankook sommerdekk er ofte billigere en de store og mest kjente dekkmerkene. Likevel holder koreanske Hankook et meget høyt nivå og deres sommerdekk gjør det stadig godt i dekktester fra Norges Automobil-forbund (NAF), motorbladet Auto Motor & Sport og andre seriøse aktører. Du finner et bredt utvalg av Hankook sommerdekk hos Byttdekk i alle prisklasser, fra budsjett til premium alternativer.

Hankook Ventus S1 evo K107 sommerdekk er utviklet for eierne av svært raske biler som krever sporty ytelse på tvers av alle parametere, uten å måtte kompromisse på attributter som komfort eller lite dekkstøy.

Et velutviklet sommerdekk er Hankook Ventus v12 dette sommerdekket fikk 3, plass i Autosports sommerdekktest, dekket presterer med godt våttgrep, god bremselenge. Dekket er utviklet for våte og tørre veiunderlag.


Et annet sommerdekk fra Hankook er Hankook Kinergy eco K425 et dekk med toppresultater i ADAC i 2014, dekket tilbyr sikkerhet god styring og komfort. Dekket er i tillegg miljøvennlig!


Hankook ses også i motorsportsammenheng hvor de blant annet leverer dekk til biler for den amerikanske Le Mans Series, Super GT og asiatisk Le Mans Series.

Les mer