Humany

GISLAVED DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

Gislaved dekk er kjent for å levere dekk i god kvalitet og mange bileierer sverger til Gislaved som dekk leverandør. Gislaved eies nå av tyske Continental, men ble opprinnelig grunnlagt i Sverige i slutten av 1800-tallet. Gislaved dekk er i likhet med andre svenske merker som Volvo og Saab kjent for sin moderne stil, kjørekomfort, kvalitet og pålitelighet, og er et populært dekkmerke i Norge og resten av Norden. Hvorfor Gislaved dekk er blitt så populært her i Norden er nok fordi Gislaved dekk holder den strenge standeren vi i norden ønsker for dekk. Du finner dine Gsialved dekk billig hos oss på nett.

Populære dekk fra gislaved


Kjøp Gislaved dekk, stort utvalg av Gislaved sommerdekk og vinterdekk


Byttdekk tilbyr en mengde av Gislaved dekk til en billig pris. Vi anbefaler gjerne flere dekk fra Gislaved som er et rimelig alternativ, slik som, Gislaved Nordfrost 5, en vinner av flere uavhengige dekktester, svært høy komfor og lavt lydnivå! I Aftonbladet fikk det kommentaren “mest stille av alle piggdekk”!


Eller hva med budgetvennlige vinterdekket Gislaved Nordfrost 100, Som fikk topp plassering i Naf`s store vinterdekktest. Dette piggdekket passer for personbiler og Suvèr, og blir vurdert til å ha svært gode egenskaper på veien balagt med is.


En morsom ting er å lese om er at den Aston Martin som James Bond kjører når han er på Island, er utstyrt med Gislaved dekk fordi de hadde hørt at disse dekkene ble spesielt godt utviklet for nordiske forhold.


Av oss kjøpe du med fordel Gislaved sommerdekk, Gislaved vinterdekk, Gislaved friksjonsdekk, piggdekk fra Gislaved, med flere.

Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha mens du handle dine produkter. Vi ser frem til din telefonsamtale eller e-post!