Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

MAXXIS DEKK, KJØP BILLIG PÅ NETT

Maxxis dekk er kjent og brukt av millioner av kunder over hele verden. Maxxis tilbyr dekk av høy kvalitet og lager dekk for blant annet personbiler og lette lastebiler. Maxxis ble grunnlagt i 1967 i Taiwan og produserer dekk brukes over hele verden og er en av de største og mest respekterte dekk selskaper i verden. De tilbyr høy kvalitet dekk inkludert til personbiler og lette lastebiler og har sin virksomhet i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika, og er til stede i ca 170 land. Deres popularitet er basert på gode og livslang relasjoner med sine kunder

Populære dekk fra Maxxis
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer
Maxxis

Maxxis ble grunnlagt i Taiwan i 1967, og er i dag en av de største og mest respekterte dekkselskaper i verden. Maxxis opererer i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika, ja de er faktisk tilstede i cirka 170 land med sine dekk.

Skape og beholde livslange kundeforhold har vært medvirkende årsak til at Maxxis sine dekk har blitt så populære. Velkommen til Maxxis.

Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!