Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

BFGOODRICH DEKK KJØP BILLIG PÅ NETT

BFGoodrich leverer dekk for alle årstider og har BFGoodrich dekk har blitt en vldig populær dekkprodusent her i norge. BFGoodrich leverer dekk man kan stole på og som tåler de norske forholdene, sommer som vinter. BFGoodrich lever og ånder for slagordet ”We make tires for people who want more fun from their vehicles – just like we do.” Dr. Benjamin Franklin Goodrich grunnla den første gummifabrikken i 1870 og i 1896 ble BF Goodrich Amerikas første dekkprodusent. På forespørsel fra Winton Automobile Company i Cleveland i Ohio leverte BFGoodrich dekk til den nye Winton-bilen.

Populære dekk fra BFGoodrich
Vinterdekk winter-dubbed
Sommerdekk summer
BFGoodrich

BFGoodrich har siden den gang produsert mange gode dekk og utviklet seg blant annet gjennom sitt engasjement for racerbiler. Produksjonen av dekk fra BFGoodrich er nemlig kontinuerlig overvåket av ingeniører som tilbringer sine helger og netter på racerbanen. De har bevist sine ferdigheter i konkurranser. BFGoodrich har blant annet vunnet 17 medaljer i X Games Super Rally. BF Goodrich har totalt over 50 års erfaring på høyeste nivå av bane- og off-roadkjøring i bagasjen.

Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!