Humany
24H DU MANS LMP2 Black Machined Face
  • %% item.productImages.alt %%

24H DU MANS LMP2 Black Machined Face

Fra:

Riktige dekk til din bil?

Klikk på bunnen under for å se om dette produktet passer til bilen din ved å fylle i ditt bil-reg nummer.

Velg dimensjon
100% PASSFORM GARANTERT

Om produktet ikke passer din bil, vil vi selvsagt erstatte varen

 

TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) med norsk oversettelse dekktrykksmåler er et system EU krever at skal inkluderes i alle nyregistrerte biler i Norge etter 1. november i 2014.
Det betyr at alle nyregistrerte biler etter 1 november 2014 må ha overvåkingssystemet Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) på plass. For biler registrert før 1. november 2014 vil det bli en naturlig overgang å reglene vil ikke gjelde før 2017.
Går du til innkjøp av ny bil etter 1 november 2014 er det bilforhandleren som sørger for at dekkene oppfyller TPMS kravene. 

Hva er TPMS (Tyre Pressure Monitoring System), Dekktrykkmåler
TPMS er et innebygd system med sensorer som måler dekktrykket elektronisk. Om dekktrykket eller sensorene har en feil vil en lampe lyse i dashbordet. Formålet med TPMS er å bedre trafikksikkerheten og redusere CO2 utslippet.

Hvilken typer av TPMS system finnes det? Mange har allerede dekktrykkmåling montert på sine hjul. Men det er ikke av samme type, dette er gjerne en sammenkobling av ABS-system som reagerer når det blir økt rullemotstand over tid. Derimot, det nye TPMS systemet er et system der sensoren er koblet direkte til ventilen og sender et signal som gir umiddelbar varsling når du starter bilen.

Dekkbytte med TPMS?For å bytte dekk må man ha et eget apparat for kalibering. Man kan gå til anskaffelse av dette apparatet eller man kan benytte seg av dekk skift på et monteringsverksted som tilbyr dette. Bytter man dekk hjemme uten dette apparatet kan man risikere at sensorens plassering ikke stemmer med hvor den tror den sitter og man får en feilmelding. Da TPMS er veldig nytt og ennå ikke fullt tilrettelagt for våre norske dekkskiftrutiner så kan regler og rutiner endres.

TPMS Hvis bilen din har sensorer i hjulene så må også dine vinterhjul har det for at TPMS skal kunne fungere (valgfritt for bileieren). For å vite hvilket system bilen din har så står det vanligvis tydelig i instruksjonsboken som følger med bilen, alternativt velg det foreslåtte alternativet vi gir deg via telefon eller nettside. Du kan også ta kontakte en godkjent forhandler eller bilprodusent. I de fleste tilfeller kan vi selger, programmere og installere dine hjul/dekk med TPMS. I unntakstilfeller kan eventuel etterprogrammering bli gjort av en  forhandler eller dekkbutikk lokalt. I disse unntakstilfeller kan vi ikke dekke eventuelle ekstra kostnader som muligens oppstå.Dimensjoner

Reg-nummer i

100% PASSFORM GARANTERT

Om produktet ikke passer din bil, vil vi selvsagt erstatte varen
Boltsirkel
dimensjon

Alle dimensjoner

%% visible %% antall produkter for

  • Vi har ingen produkter på lager som stemmer overens med deres valg. Vennligst kontakt vår kundeservice for tips om andre passende produkter.

  • %% product.price|currency %%/stk.
Besøkte produkter
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha mens du handle dine produkter. Vi ser frem til din telefonsamtale eller e-post!