Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Vredestein vinterdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra vredestein

Vredestein vinterdekk

Vredestein vinterdekk blir stadig mer populære i Norge. Vredesteins utvalg vinterdekk inkluderer både piggdekk og piggfrie vinterdekk. Vredstein vinterdekk er et godt valg for beviste bilførere, benytt deg gjerne av vårt egisteringsnummer søk for å finne de rette vredstein vinterdekk som paser til din bil. Eller du er velkommen til å kontakte kundeservice.

Vredesteins dekk har en lang og innholdsrik historie. Vredestein Banden B.V. ble etablert i 1946 i Enschede i Nederland som et nederlandsk-amerikansk samarbeidsprosjekt. Den amerikanske partneren var den meget anerkjente dekkprodusenten BF Goodrich. I 1991 ble selskapet kjøpt fra den nederlandske staten av Vredestein Investment Consortium.

I 2005 ble selskapet kjøpt av russiske Amtel, og ble en del av selskapet Amtel-Vredestein Group. Det russiske eventyret ble imidlertid kort, og allerede i 2009 gikk Amtel-Vredestein konkurs. Vredestein Banden BV ble etter konkursen overtatt av den indiske dekkprodusenten Apollo Tyres Ltd og skiftet navn til Apollo Vredestein BV. Til tross for en turbulent historie, har Vredestein alltid hatt fokus på kvalitetsdekk og de lager stadig meget gode vinterdekk.

Vredestein er kjent for et langt samarbeid med italienske Giugiaro Design, som har stått for design av selskapets serie med premiumdekk.

Les mer