Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Vredestein sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra vredestein

Vredestein sommerdekk

Vredestein sommerdekk til din bil? Da har du kommet rett. Vi har et stort utvalg sommerdekk fra Vredestein til lave priser. Hvis du trenger hjelp med å velge Vredestein sommerdekk, eller bruk vår registeringsnummer søk for å finne rette dekk til bil, eller kontakt gjerne våre kundeservice-avdeling, så hjelper vi deg å velge rett dekk.

Vredestein har en lang og innholdsrik historie og begynner omsider også å bli kjente i Norge, i stor grad på grunn av sine gode sommerdekk. Vredestein Banden B.V. ble etablert i 1946 i Enschede i Nederland som et nederlandsk-amerikansk samarbeidsprosjekt. Den amerikanske partneren var den meget anerkjente dekkprodusenten BF Goodrich. I 1991 ble selskapet kjøpt fra den nederlandske staten av Vredestein Investment Consortium.

I 2005 ble selskapet kjøpt av russiske Amtel, og ble en del av selskapet Amtel-Vredestein Group. Det russiske eventyret ble imidlertid kort, og allerede i 2009 gikk Amtel-Vredestein konkurs. Vredestein Banden BV ble etter konkursen overtatt av den indiske dekkprodusenten Apollo Tyres Ltd og skiftet navn til Apollo Vredestein BV.

Les mer