Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Pirelli vinterdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra Pirelli

Pirelli vinterdekk

Pirelli vinterdekk er et et meget godt valg. Byttdekk tilbyr Pirellis beste og mest populære vinterdekk. Pirelli har med hjelp av høyteknologiske tester og lang erfaring fra den tøffe motorsporten utviklet Pirelli vinterdekk M+S (som er merket Mud & Snow) for blant annet å minske risikoen for vannplaning og lede bort vann gjennom ulike regnspor i dekkmønsteret, sikre godt grep på snø og minske bremselengden.

I Norge kan du om vinteren velge å kjøre med piggdekk eller piggfrie vinterdekk fra Pirelli. Hvilke Pirelli vinterdekk du skal velge til din bil, avhenger av blant annet hvor i landet du er bosatt og hvordan du bruker bilen, hva slags bil du har og din kjørestil. Det finnes ulike anbefalinger av Pirelli vinterdekk, men kort kan nevnes at vinterdekk krever en innkjøringsperiode, spesielt piggdekk med begrenset hastighet for å beholde vinterdekkets livstid og prestasjon over en lengre tid. Du bør alltid bruke fire vinterdekk av samme merket, dimensjon, mønster og egenskaper. Det er absolutt ikke å anbefale å ha for eksempel piggfrie dekk på bakhjulet og piggdekk på framhjulet ? samme type av dekk på alle fire hjul!

Et piggdekk fra Pirelli som har fått oppmerksomhet er Pirelli Winter IceZero Pigg som ble vinner i Teknikens Världs vinterdekktest 2016. 2015 kom dekket på andreplass i både Teknikens Världs og Aftonbladets vinterdekktest. Pirelli produserer vinterdekk for alle typer biler som prestisjefulle supersportsbiler til firehjulsdrevne mellomklassebiler. Winter IceZero har en ny teknikk for pigger som sikrer din kjøring på islagte veier.


Du finner et stort utvalg av Pirelli vinterdekk hos oss i Byttdekk.com

Les mer