Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Michelin sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra michelin

Kjøp Michelin sommerdekk online!

Michelin sommerdekk finnes for personbiler i alle kategorier: fra småbiler til sportsbiler med aller høyeste krav. Avhengig av hvilken type av prestasjoner du trenger, bør du velge et Michelin sommerdekk som passer dine behov. Rett Michelin sommerdekk for din personbil avhenger altså av hvordan du kjører, hva slags bil du har og under hvilke forhold du kjører.

Velger du et Michelin sommerdekk kommer du ikke til å bli skuffet. I følge de europeiske konsumentene er Michelin det mest velkjente dekkfabrikatet på markedet (2008 TNS-undersøkelse foretatt i de seks største europeiske markedene) med hensyn til sikkerhet på våt vei, produktets pålitelighet og bidrag til veisikkerhet. Michelin har også blitt trukket frem av Forbrukerrådet i Norge sin vurdering av dekkmerker som ett av de aller beste på markedet.

Vi i Byttdekk har et stort utvalg av Michelin sommerdekk til en god pris.

Et par eksempler vi kan dra frem er, Michelin Primacy 3, et dekk som respekterer miljøet og samtidig sparer deg for penger. Sommdekket presterer med kort bremselengde, og kan skyte på seg toppresultat i ADAC, Aftonbladet og Autosport sin sommerdekktest. Michelin Primacy 3 et et stabilt og trygt dekk i alle situationer.

Michelin Energy Saver, Best i test i ADAC sin store sommerdekktest. Et dekk som presterer svært godt på tørre veier, gir deg lav rullemotstand og sparer deg for drivstoff. Dekket finner du svært millig hos oss i Byttdekk.

Vi i Byttdekk tilbyr et stort utvalg av Michelin sommerdekk. Om du behøver hjelp med å finne rette sommerdekk til din bil, må du gjerne benytte deg va vårt reg-nummer søk, eller kontakte vår kundeservice på telefon eller mail.

Les mer