Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Marangoni vinterdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra marangoni

Marangoni vinterdekk

Marangoni har de seneste årene satset mye på det europeiske, og spesielt det nordiske markedet. Marangoni vinterdekk er produsert for å passe alle slags biler, men den største målgruppen er UHP-biler (Ultra High Performance). Dette er biler som krever litt ekstra av vinterdekket for at det ikke skal slites ut alt for raskt. Marangoni dekke er et godt vinterdekk valg som ikke slites for raskt.

Marangoni vinterdekk følger Marangonis filosofi med PST (Performance, Safety, Technology). I korte trekk betyr dette at Marangoni har skapt en avansert plattform for å lage selve dekkstrukturen som ser til å maksimere prestasjonen i dekket ved høye hastigheter uten å minske sikkerheten rundt dekket.

Hvilken type av Marangoni vinterdekk man velger er avhengig av behov. Marangoni produserer selvfølgelig både piggdekk og piggfrie vinterdekk, og eksperter anser at kvaliteten på begge typer vinterdekk er like bra.

Gummiblandingne i Marangonidekk anses å være en av verdens beste i rammen av høyprestasjonsdekk. Marangoni kaller deres blandling for FOM-IC (Filler Optimized Mixture – Improved Compound). Teknologien er optimert for å bedre grep på alle veiunderlag, spesielt på våt asfalt. Dette medfører at styreegenskapene blir bedre og kjøringen i helhet kjennes sikrere med Marangoni vinterdekk.

Les mer