Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Kumho vinterdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra kumho

Kumho vinterdekk på nett.

Kumho vinterdekk får du kjøpt billig her på Byttdekk.com. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice-avdeling, om du ønsker hjelp med å velge rett Kumho vinterdekk for din bil og ditt behov. Kumho ble grunnlagt i 1960 og har vokst til å bli den ledende dekkselskap i Korea. Kumho vinterdekk er i dag en av verdens 10 største dekkprodusenter og er en del av en større gruppe som inkluderer internasjonale flyselskaper og byggefirmaer.

Kumho har fabrikker i Korea, Kina og Vietnam og produserer årlig 60 millioner dekk, som selges over hele verden. For å forsikre seg om en fortsatt utvikling av Kumho Tyres, har dekkselskapet flere forskningssentrer lokalisert over hele verden. Kumho har en visjon å bli en av verdens fem største produsenter av dekk i år 2015.


Kumho KW23 I`ZEN; Et vinterdekk som tilbyr god innbremsing på snø og is og glatte underflater. Vinterdekket tilbyr lav rullemotstand, høy komfort og lang levetid. Hva mer kan man ønske fra et vinterdekk.


Det piggfrie vinterdekket Kumho KW27 I`ZEN et piggfritt friksjonsdekk som passer godt til nordiske forhold. Dette vinterdekket tilbyr egenskaper slik som; god trekk-kraft, lang levetid og lav rullemotstand!


Er du klar over at hvor du befinner deg i landet kan avgjøre om du kan ha fordel av et friksjonsdekk?
- Du kan også stille deg selv spørsmålet, kjører jeg mest på landeveier eller motorveier?


Da kan det være fordelaktig å anvende friksjonsdekk. Det er ikke mye som skiller vinterdekk seg i mellom, men generelt sett, anbefaler vi deg å ha piggdekk om du ønsker bedre grep på veien når du kjører på glatt is. Vi har vi et godt utvalg av Kumho dekk piggdekk og friksjonsdekk.


Ikke glem at når du kjøper Kumho dekk hos oss på Byttdekk kan du samtidig bestille monteringsverksted.

Les mer