Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Kumho sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra kumho

Kumho sommerdekk, kjøp dem online!

Kumho sommerdekk, du må gjerne kontakte oss om du har spørsmål om hvilken Kumho sommerdekk du skal velge til din bil. Vi på byttdekk.com hjelper deg mer enn gjerne med å finne billige Kumho sommer dekk som passer akkurat til din bil og dine behov.

Kumho Tyres startet i 1960 og har vokst til å bli det ledende dekkfirmaet i Sør- Korea. Kumho Tyres er i dag en av verdens 10 største produsenter av dekk, og selskapet er en del av et større konsern som også innholder et internasjonalt flyselskap og byggfirma. Kumho Tyres har dekkfabrikker i Korea, Kina og Vietnam og produserer årlig 60 millioner dekk, som selges over hele verden. For å forsikre seg om en fortsatt utvikling av Kumho Tyres har dekkselskapet flere forskningssentrer lokalisert over hele verden. Kumho har som mål å bli en av verdens fem største produsenter av dekk i år 2015.

Kumho tilbyr et stort utvalg av sommerdekk til en veldig lav pris. Enda et eksempel er dette sommerdekket Kumho Ecstra Spt KU 31 XRP et sommerdekk som befinner deg i mellomklassesegmentet og godt tilpasset vår nordlige somre.. Kumho Ecsta SPT KU31 XRP er et trygt å kjøre sommerdekk til en lav pris.

Velger du et Kumho sommerdekk er du sikker på å få et dekk til en lavpris, men samtidig ikke senke kravene om kvalitet.

Les mer