Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Bfgoodrich vinterdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra bfgoodrich

Kjøp BFGoodrich vinterdekk på nett!


BFGoodrich vinterdekk lever og ånder for slagordet , We make tires for people who want more fun from their vehicles just like we do.? Dette gjelder også for BFGoodrich sine vinterdekk. Det er gøy å kjøre bil med vinterdekk fra BFGoodrich! Om du undrer på hvilen BFGoodrich vinterdekk som passer til din bil, bruk vår registreringsnummer søk eller kontakt kundeservice. Vi finner de perfekte BFGoodrich vinterdekk til din bil så du har en trygg vinter i møte.

Dr. Benjamin Franklin Goodrich grunnla den første gummifabrikken i 1870 og i 1896 ble BFGoodrich Amerikas første dekkprodusent. På forespørsel fra Winton Automobile Company i Cleveland i Ohio leverte BF Goodrich dekk til den nye Winton-bilen.


BFGoodrich har siden den gang produsert mange gode dekk og etter hvert også fått et bredt utvalg vinterdekk til både mindre og store personbiler, sportslige biler og minibusser.


BFGoodrich tilbyr vinterdekk av god kvalitet

BFGoogrich g-Force winter, dette vinterdekket er utmerket på snø og is, besitter gode bremseegenskaper og er et piggfritt dekk beregnet på de nordiske forhold.

BFGoodrich g-Force stud, Et piggdekk fra BFGoodrich som gir deg som sjåfør svært god komfort!


BFGoodrich er en dekkprodusent som er kjent for dem fleste, og et leverandør merket vi i Byttdekk er stolt over å tilby deg. Benytt deg gjerne av vår registreringsnummer søk for å finne vinterdekk garantert å passe din bil.

Les mer