Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Bfgoodrich sommerdekk, kjøp billig på nett

Populære dekk fra bfgoodrich

BFGoodrich sommerdekk

BFGoodrich! We make tires for people who want more fun from their vehicles, just like we do. Vi i Byttdekk.com er stolte av å føre Goodrich sommerdekk som egner seg godt for norske kjøreforhold. Vi har Goodrich sommerdekk som passer din bil, bruk gjerne vår nummerskilt søk for å finne dekk som passer til din bil. Eller ta kontakt med vår kundesercie om du har noen spørsmål.

Dr. Benjamin Franklin Goodrich grunnla den første gummifabrikken i 1870 og i 1896 ble BFGoodrich Amerikas første dekkprodusent. På forespørsel fra Winton Automobile Company i Cleveland i Ohio leverte selskapet dekk til den nye Winton-bilen.

BFGoodrich har siden den gang produsert mange gode sommerdekk. Utvalget sommerdekk fra BF Goodrich er bredt. BFGoodrich sommerdekk passer alle typer sommerveier og tilbyr optimal kontroll, grep og kjøreglede. Utvalget sommerdekk inkluderer dekk til både bybilen og familiebilen og til den mest ekstreme sportsbilen. BFGoodrich sine ekstreme kvalitetskrav sammen med deres konkurranseerfaring på racerbanen, gjør at BFGoodrich har sommerdekk som vil tilfredsstille de krav som selv den mest krevende sjåfører stiller.

Les mer