Humany
200 kr rabatt på PIRELLI ved kjøp av 4 dekk. Oppgi rabattkoden: PIREL8

Verksteder i OSLO, lave priser

Vi har over 170 verksteder i nettverket vårt, og de er alltid klare til å hjelpe deg med montering, balansering og bytte av dekk og felger. Vi kan sende produktene direkte til verkstedene. Alt du trenger å gjøre er å kjøre bilen din dit og la vår verkstedspartner fikse resten. Fyll inn ditt postnummer nedenfor for å finne ditt nærmeste verksted.

Slik fungerer det
Finn egnede dekk til bilen din og betale for dem på våre nettsider.
Vi sender produktene direkte til verkstedet du har valgt (eller hjem til deg hvis du heller vil montere dem selv)
Våre verkstedpartnere vil sørge for at produktene blir montert på bilen din på et blunk!
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!

Dekk i Oslo: Her handler du til de laveste prisene!

Søker du etter dekk i Oslo? Da har du kommet rett! Byttdekk.com selger dekk og felger på Internett, og vi har de beste prisene på dekk, felg, felger, sommerdekk og vinterdekk. Spar opp til 40 % på dine dekk – sammenlign med kjedene så får du se! Vi selger alle de store merkene når det gjelder dekk, felg, felger, vinterdekk og sommerdekk: Pirelli dekk, Michelin dekk, Goodyear, Nokian, Continental, Hankook, Kumho, Gislaved, Dunlop.. men også lavprismerker som Nankang, Duro osv. Vi har det du behøver i Oslo!

Som sagt: her kan du kjøpe dekk i Oslo. Byttdekk har et dekkverksted i hver bydel – 3 stykker i Oslo og omegn som gjerne hjelper deg med å bytte dekk. Gjelder det dekk, felg, felger, sommerdekk eller vinterdekk? Kom til oss for dine dekk i Oslo!

Når du skal kjøpe dekk i Oslo, kan du velge mellom Internett eller et bra dekkverksted.