Humany
200kr rabatt ved kjøp av 4 vinterdekk fra Goodyear! Kode: GYY48N

Verksteder i OSLO, lave priser

Vi har over 170 dekkverksteder i nettverket vårt, og de er alltid klare til å hjelpe deg med montering, balansering og bytte av dekk og felger. Vi kan sende produktene direkte til dekkverkstedene. Alt du trenger å gjøre er å kjøre bilen din dit og la vår verkstedspartner fikse resten. Fyll inn ditt postnummer nedenfor for å finne ditt nærmeste verksted.

Slik fungerer det
Finn egnede dekk til bilen din og betale for dem på våre nettsider.
Vi sender produktene direkte til verkstedet du har valgt (eller hjem til deg hvis du heller vil montere dem selv)
Våre verkstedpartnere vil sørge for at produktene blir montert på bilen din på et blunk!
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!

Dekk i Oslo: Her handler du til de laveste prisene!

Søker du etter dekk i Oslo? Da har du kommet rett! Byttdekk.com selger dekk og felger på Internett, og vi har de beste prisene på dekk, felg, felger, sommerdekk og vinterdekk. Spar opp til 40 % på dine dekk – sammenlign med kjedene så får du se! Vi selger alle de store merkene når det gjelder dekk, felg, felger, vinterdekk og sommerdekk: Pirelli dekk, Michelin dekk, Goodyear, Nokian, Continental, Hankook, Kumho, Gislaved, Dunlop.. men også lavprismerker som Nankang, Duro osv. Vi har det du behøver i Oslo!

Som sagt: her kan du kjøpe dekk i Oslo. Byttdekk har et dekkverksted i hver bydel – 3 stykker i Oslo og omegn som gjerne hjelper deg med å bytte dekk. Gjelder det dekk, felg, felger, sommerdekk eller vinterdekk? Kom til oss for dine dekk i Oslo!

Når du skal kjøpe dekk i Oslo, kan du velge mellom Internett eller et bra dekkverksted.

  • Laveste pris på Dekk i Oslo: Kjøp dekk, felg, sommerdekk eller vinterdekk på Internett, og få en garantert lav pris – opp til 50 % billigere avhengig av hva du kjøper. Vi har innført laveste-pris-garanti på dekk i Oslo, så hvis du finner samme produktet hos en ikke-netthandler får du mellomlegget tilbake. Billigere dekk i Oslo finnes ikke!
  • Kjøp dekk trygt i Oslo: Byttdekk tar ansvar for alt fra dekk til tjenester for dekk på ditt dekkverksted. Vi har fornøyd-kunde-garanti: blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!
  • Største utvalget av dekk i Oslo: Sammenlignet med dekk i Oslo på dekkverksted, så kan du se mange flere sommerdekk eller vinterdekk – større sortiment og utvalg.
  • Mest informasjon om dekk i Oslo: Du kan lese om dekk, felg og felger, se omtaler for vinterdekk og sommerdekk.. lese tester om alle dekk.. alt for at du skal kunne kjøre tryggere med dine dekk i Oslo
Les mer