Humany
200 kr rabatt på PIRELLI ved kjøp av 4 dekk. Oppgi rabattkoden: PIREL8

Verksteder i Bergen, lave priser

Vi har over 170 verksteder i nettverket vårt, og de er alltid klare til å hjelpe deg med montering, balansering og bytte av dekk og felger. Vi kan sende produktene direkte til verkstedene. Alt du trenger å gjøre er å kjøre bilen din dit og la vår verkstedspartner fikse resten. Fyll inn ditt postnummer nedenfor for å finne ditt nærmeste verksted.

Slik fungerer det
Finn egnede dekk til bilen din og betale for dem på våre nettsider.
Vi sender produktene direkte til verkstedet du har valgt (eller hjem til deg hvis du heller vil montere dem selv)
Våre verkstedpartnere vil sørge for at produktene blir montert på bilen din på et blunk!
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha mens du handle. Vi ser frem imot telefonsamtalen eller e-posten din!

Kjøpe Dekk i Bergen: vi har den beste prisen!

Du googlet etter Dekk i Bergen? I så fall kom du rett! Byttdekk.com selger dekk og felger online, og tilbyr de laveste prisene på dekk, felg, felger, vinterdekk og sommerdekk. Du kan spare 40 % når du handler dekk – sammenlign oss med de store kjedene! Byttdekk selger produkter fra alle store leverandører når det gjelder dekk, felg, felger, sommerdekk og vinterdekk: Nokian dekk, Goodyear, Hankook, Continental, Dunlop, Kumho, Michelin, Gislaved, Pirelli.. og selvsagt også merker med lavere priser: Duro, Nankang etc.

Her skal du altså kjøpe dekk i Bergen. Vårt beste dekkverksted finnes ikke langt fra deg.. i hver del av Bergen har vi et dekkverksted.. vi har mange verksteder i Bergen samt i tettstedene rundt Bergen, og alle vil gjerne bytte dine dekk! Hvis du er ute etter dekk, felg, felger, sommerdekk eller vinterdekk i Bergen, så skal du med fordel komme til oss – vi fikser dine dekk i Bergen!

Når du leter etter dekk i Bergen, så finnes Internett eller en av de store kjedene (for dekkverksted) å velge mellom..