Humany
Opptil 10% på dekk på lager!

Michelin CrossClimate KJØP BILLIG PÅ NETT

Michelin CrossClimate - "DET NORDISKE SOMMERDEKKET"

MICHELIN CrossClimate er det første sommerdekket som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst. Om våren og høsten når været og temperaturen skifter som mest, trenger du ett dekk som tåler både varme og kjølige dager, noe som passer fint til vårt vekslende värforhold i Norden.

MICHELIN CrossClimate er et nytt sommerdekk som er utviklet for å tåle de vær- og temperaturendringer som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til mye nedbør og kalde temperaturer den andre dage. Meget godt veigrep under varierende værforhold. Michelin CrossClimate er et revolusjonerende nytt sommerdekk som takket være sin innovative teknologi leverer en enestående kombinasjon av ulike ytelser. Meget god ytelse på tørt underlag og A-klassifisert våtbremsing. Mye for pengene, lang levetid.

TÜV SÜD har testet CrossClimate og resultatet påviser enormt bra bremseegenskaper på törr veibane, noe som er veldig unikt da dette er er A-klasset innom EU gjeldene bremsing på våt veibane. Så å ha en sånn bremseegenskap på våt og törr veibane gjör dette dekket enormt sikkert.

Dekket oppfyller også en spesifikk sertifisering som kalles 3PMSF sertifisering for sikker en sikker bremseegenskap og akselerasjon på snö, men det er også viktig å forstå at det er et sommerdekk og skal ikke brukes fra 1.desember og fram til 15.april. Om snöen kommer tidligt kan det derimot väre bra å ha et dekk som presterer bra også på snö.

Les mer