Verksteder i Fredrikstad, lave priser

Vi har over 140 verksteder i nettverket vårt, og de er alltid klare til å hjelpe deg med montering, balansering og bytte av dekk og felger. Vi kan sende produktene direkte til verkstedene. Alt du trenger å gjøre er å kjøre bilen din dit og la vår verkstedspartner fikse resten. Fyll inn ditt postnummer nedenfor for å finne ditt nærmeste verksted.

Dekktest

Verksteder i nærheten av deg

 • km
  (%%partner.rating|number:1%%/5)
  Certified partner

  Sertifisert verkstedspartner som Byttdekk tar fullt ansvar for, og vi håndterer betalingen til verkstedet. Trygt og enkelt!

   
  Detaljer og kostnad for montering (priser per sett, ink mva)
  Montering av hjul på bilen din
  Montering og balansering eksl. bytte på bil
  Montering og balansering inkl. bytte på bil
  Tillegg for aluminiumsfelg
  Lagring av dekk per sesong
  Maksimal felgdimensjon
  TPMS programmering Nei

  Tilleggsinformasjon

Søk passende produkter
Slik fungerer det
Finn egnede dekk til bilen din og betale for dem på våre nettsider.
Vi sender produktene direkte til verkstedet du har valgt (eller hjem til deg hvis du heller vil montere dem selv)
Våre verkstedpartnere vil sørge for at produktene blir montert på bilen din på et blunk!
Spør noen som vet!

Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha mens du handle dine produkter. Vi ser frem til din telefonsamtale eller e-post!

Bytte Dekk i Fredrikstad: Her finner du de laveste prisene!

Når du vil kjøpe dekk i Fredrikstad kan du med fordel vende deg til Byttdekk.com. Byttdekk har eksistert siden 2002, og er Nordens største Internettforhandler av dekk, felg, felger, sommerdekk og vinterdekk. Vår forretningsidé er å 1) ha de absolutt laveste prisene – det kan vi ha gjennom at vi har lave kostnader og store innkjøp ettersom vi er størst, og 2) å hjelpe deg som kunde slik at du alltid får kjøpe dekkene eller felgene som passer best for dine behov og din lommebok. På vår hjemmeside kan du ved å kun oppgi ditt registreringsnummer, finne de dekkene og felgene som passer nettopp din bil. Vet du nøyaktig hvilke dimensjoner du behøver, så kan du søke direkte i vårt produktsøk på dimensjon.

Vi selger både sommerdekk og vinterdekk året rundt, men selvsagt følger sesongene årstidene og perioden når bilister bytter dekk foran nestkommende sesong. Vi har ofte svært bra priser i forsesong, så hold deg oppdatert! Kom til oss for å kjøpe dine dekk i Fredrikstad!