Humany
200 kr rabatt på Nokian, gjelder ved kjøp av 4 stk dekk. Rabattkode: NOKI7

Norges største forhandler av dekk og felger

SÅ ENKELT ER DET
Finn dekk og felger til bilen din
Rask levering til deg eller til verkstedet
Dekkene og felgene monteres på bilen din
Spar opptil 40% i forhold til andre montører!

BILDEKK OG FELGER, KJØP BILLIGE DEKK PÅ NETT


Bildekk & felger fra Byttdekk

Å kjøpe dekk hos Byttdekk.com er både enkelt og billig, selv for deg som ikke har mye kunnskap om dekk eller felger. Vi hjelper deg med å finne passende sommerdekk , vinterdekk og felger, og du kan spare opptil 40 prosent sammenlignet med din lokale dekkforhandler. Vi guider deg trinn for trinn, fra å finne akkurat din bilmodell til valg av dekk og felger, og til slutt tilbyr vi deg en tid for montering eller skifte hos ditt lokale dekkverksted, som samarbeider med Byttdekk. I tillegg til den enkle løsningen, å sende dekkene til ditt lokale dekkverksted, kan vi også sende dekkene til nærmeste postkontor der du bor eller til en annen ønsket leveringsadresse.

Hvorfor Byttdekk?

Byttdekk Norge AS har vært på nettet siden 2002 og er aktive i Sverige, Norge og Finland. Dette gjør oss til en av Nordens største nettbutikker for dekk og felger. Hos Byttdekk finner du de nyeste produktene fra de største dekk- og felgleverandørene som for eksempel Michelin, Nokian, Goodyear, Continental, Pirelli, OVM, OXXO og mange flere. Uansett om du leter etter sommerdekk, vinterdekk eller aluminiumfelger, har vi noe for deg.

Vi har over 100 000 produkter på lager, noe som betyr at vi raskt kan levere felger og dekk til din bil, uansett hvor i Norge du bor.

Med hjelp av de 200 verkstedene i nettverket vårt over hele landet kan vi garantere god service. Vi har dekkverksteder i Oslo, Trondheim, Bergen og mange flere byer og vi utvider stadig vårt nettverk av samarbeidspartnere.