Norges største forhandler av dekk og felger

Ukens favoritter

Pirelli Winter SottoZero 3
  • Kr. 985
Les mer

Pirelli Scorpion Winter
  • Kr. 1 164
Les mer

Rial Kodiak Silver
  • Kr. 839
Les mer
SÅ ENKELT ER DET
Finn dekk og felger til bilen din
Rask levering til deg eller til verkstedet
Dekkene og felgene monteres på bilen din
Spar opptil 40% i forhold til andre montører!

DEKK OG FELGER, KJØP BILLIG PÅ NETT


Dekk online, kjøp enkelt hos Byttdekk.

Å kjøpe dekk hos Byttdekk.com er både enkelt og billig, selv for deg som ikke vet så mye om dekk eller felger. Vi hjelper deg med å finne passende sommerdekk , vinterdekk og felger, og du kan spare opptil 40 prosent sammenlignet med din lokale dekkforhandler. Vi guider deg trinn for trinn, fra å finne akkurat din bilmodell til valg av dekk og felger, og til slutt tilbyr vi deg en tid for montering eller skifte hos ditt lokale dekkverksted, som samarbeider med Byttdekk. I tillegg til den enkle løsningen, å sende dekkene til ditt lokale dekkverksted, kan vi også sende dekkene til nærmeste postkontor der du bor eller til en annen ønsket leveringsadresse.

Byttdekk Norge AS har vært på nettet siden 2002 og er aktive i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Dette gjør oss til en av Nordens største nettbutikker for dekk og felger. Hos Byttdekk finner du de nyeste produktene fra de største dekk- og felgleverandørene som for eksempel Michelin, Nokian, Goodyear, Continental, Pirelli, OVM, OXXO og flere. Uansett om du leter etter sommerdekk, vinterdekk eller aluminiumfelger, har vi noe for deg.

Byttdekk har sitt hovedlager i Norrköping. Der lagrer vi over 50 000 produkter, noe som betyr at vi raskt kan levere felger og dekk til din bil, uansett hvor i Norge du bor.

Med hjelp av de 200 verkstedene i nettverket vårt over hele landet kan vi garantere god service. Vi har dekkverksteder i Oslo, Trondheim, Bergen og mange flere byer og vi utvider stadig vårt nettverk av samarbeidspartnere.