f

Spørsmål?

23 96 00 69
M- T: 09-16, F: 09-15
Kontaktskjema
Vanlige spørsmål
Håndboken
Handlekurven er tom.
Gå til kassen

Dekk for norske forhold! Siden 2002 har våre kunder spart opptil 40% på kjøp av kvalitetsdekk i vår nettbutikk.

100% Tilpasnings garanti

Søk her

  • ...Eller søk etter dekkdimensjon
  • Søk felg
Byttdekk i Fredrikstad

Nedenfor viser vi verksted i nærheten. Bruk kartet for å finne andre verksted i ditt område.

Verkstedsinformasjon

Autofresh AS

Telefon 48184331
Adresse Pruduksjonsveien 11
By 1618 Fredrikstad

Tjenster betales på stedet verksted for utført arbeid.

Priser

Pris for 4 stk ink. mva, prisene starter på

Hjulskifte på bil Kr. 200
Montering og balansering Kr. 800
Montering, balansering samt skifte Kr. 1 000
Dekkhotell (Pr sesong, inklusive skifte) Kr. 590

Søk verksted for montering
Oppgi ditt postnummer

Velg by og klikk på søk for å se et verksted nær deg.

Søkeområdets størrelse

Vi søker flere monteringsverksteder!

Byttdekk.com... Får stadig flere kunder og ønsker et samarbeid med flere verksteder. Særlig i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Bærum og Fredrikstad har vi stor etterspørse. Søk her

Dekk i Fredrikstad? Da har du kommet rett!


 Vi hjelper deg å spare opp til 50 % på dine dekk i Fredrikstad! Byttdekk.com selger dekk og felg i Fredrikstad via Internett og vårt lokale dekkverksted.. vi har de laveste prisene i Fredrikstad, raske leveranser, trygg montering, og en kundetjeneste som står parat til å hjelpe deg! Uansett om det gjelder dekk, felg, felger, sommerdekk eller vinterdekk, har vi de beste prisene i Fredrikstad – Sammenlign våre priser med andres dekk i Fredrikstad, så kan du se selv! Vi har alltid alle de store produsentenes dekk, felg, felger, vinterdekk og sommerdekk: Pirelli dekk, Goodyear dekk, Michelin dekk, Continental, Nokian, Kumho, Hankook, Dunlop, Gislaved.. i tillegg har vi andre og billigere merker så som Triangel tyres, Nankang, Duro osv.


Vi har som regel et dekkverksted nær deg, så vi har sikkert et dekkverksted i Fredrikstad eller dets nærhet – se kartet ovenfor! Vårt dekkverksted kan hjelpe deg med montering på felg, skifte på bilen, balansering, vask av dekk, dekklagring osv. Vi kan tilby alle tjenester for dekk, felg, felger, sommerdekk og vinterdekk. Altså… når det gjelder dekk, felg, felger, sommerdekk eller vinterdekk: Kom til Byttdekk for dine dekk i Fredrikstad!


Noe å tenke på når du sammenligner ulike kjøp av dekk i Fredrikstad:

    • Vil du ha den laveste prisen skal du alltid kjøpe dekk i Fredrikstad på Internett. Byttdekk hjelper deg å spare opp til 40 % av prisen sammenlignet med kjedenes pris på dekk i Fredrikstad.

    • Vil du ha det største utvalget og sortimentet på dekk i Fredrikstad skal du alltid kikke på Internett – ingen kjeder eller dekkverksteder i Fredrikstad kan konkurrere med vårt utvalg av dekk, felg, felger, sommerdekk og vinterdekk!

  • Vil du ha informasjon, fordypning, sammenligning, tester og omtaler på dekk, felg, felger, sommerdekk og vinterdekk? Da finnes det bare ett valg: Internett og Byttdekk.com. Hos oss kan du i ro og mak hjemmefra i Fredrikstad lese om dekk i Fredrikstad, sammenligne dekk i Fredrikstad og lære deg mer om dekk i Fredrikstad, hvilke dekk eller felger, sommerdekk eller vinterdekk som passer best for dine behov i Fredrikstad, din lommebok i Fredrikstad, dine preferanser i Fredrikstad osv. 

Byttdekk har over 200 000 fornøyde kunder, vi har de raskeste leveransene på dekk i Fredrikstad, og vi har en kundeservice i verdensklasse som alltid står parat til å hjelpe deg med spørsmålene dine. Vi kan levere dekk i Fredrikstad til et dekkverksted i Fredrikstad dagen etter bestilling, og om du er tidlig ute, iblant allerede samme dag! I hver by har vi valgt ut det beste dekkverkstedet som finnes å oppdrive, og oftest flere – og vi besøker alltid hvert eneste dekkverksted for å kvalitetssikre deres leveranse.
Vi er den eneste nettforhandleren som lar deg bestille tid allerede på Internett. Du velger produkt (uansett om det er dekk, felg, felger, sommerdekk eller vinterdekk), bestiller tid og betaler for alt sammen – alt på ett sted! Mer bekvemt enn dette blir det ikke!

Les merSkjul tekst
God kreditverdighet

Ugyldig e-post

Partners

Visa Mastercard DHL Sveawebpay
Copyright © 2007-2015 Byttdekk.com  |  Cookie policy